Αθλητισμός: Έρχονται σκληρά ή πιο ήπια μέτρα;

Αθλητισμός: Έρχονται σκληρά ή πιο ήπια μέτρα;

Αθλητισμός: Έρχονται σκληρά ή πιο ήπια μέτρα;

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 185 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί η εισήγηση για να γίνονται τα παιχνίδια των ομαδικών αθλημάτων κεκλεισμένων των θυρών να θεωρείται δεδομένο πως έχει κατατεθεί στην Επιτροπή των Ειδικών, ωστόσο τίποτε δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο για το τι τελικά θα ισχύσει.

Και αυτό, διότι ορισμένες πληροφορίες που έρχονται από την πρωτεύουσα κάνουν λόγο για την απόφαση ενός ηπιότερου μέτρου. Όπως για παράδειγμα, αυτό της μείωσης της πληρότητας της τάξεως του 40%. Και αυτό απ’ ότι φαίνεται έχει πέσει στο τραπέζι στο πλαίσιο της συζήτησης για την επόμενη ημέρα με αφορμή την εξάπλωση της μετάλλαξης «όμικρον».

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων θα συνεδριάσει ξανά την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ασχοληθεί και με το συγκεκριμένο θέμα αλλά και με το δεύτερο «πακέτο μέτρων» που θα ισχύσει από τις 3 Ιανουαρίου, όπως έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.

Τα συγκεκριμένα μέτρα θα περιλαμβάνουν μια ειδική διάταξη για τα γήπεδα και τα γυμναστήρια και γενικώς με όλα τα πρωταθλήματα σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ακράδαντα ότι δεν πρόκειται να παρθεί απόφαση για διακοπή, ωστόσο, ξέροντας ότι τα πάντα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη, ίσως δεν πρέπει να θεωρούμε τίποτα δεδομένο.

Φυσικά, το ενδεχόμενο διακοπής θα ήταν ότι χειρότερο και είναι ένα σενάριο που προκαλεί …τρόμο σε αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους είτε σε επαγγελματικό, είτε και σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Η κουβέντα λοιπόν έχει ανοίξει και απλά περιμένουμε τις εξελίξεις για να δούμε, λοιπόν, που …θα κάτσει η μπίλια. Σε σκληρά ή σε ποιο ήπια μέτρα;

Δραγάτης Δημήτρης

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων