800 άτομα εμβολιάστηκαν στα χωριά της Νότιας Ρόδου

800 άτομα εμβολιάστηκαν στα χωριά της Νότιας Ρόδου

800 άτομα εμβολιάστηκαν στα χωριά της Νότιας Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1027 ΦΟΡΕΣ

Μεγαλύτερο από ότι αρχικά υπολογιζόταν ήταν το ενδιαφέρον για εμβολιασμούς υπερηλίκων στη νότια Ρόδο, όπως έδειξαν τα στοιχεία, καθώς εκτιμάται ότι συνολικά 800 άτομα θα έχουν εμβολιαστεί με την ολοκλήρωση σήμερα της διαδικασίας.


Οι εμβολιασμοί ξεκίνησαν από το τέλος Νοεμβρίου, και τερματίζονται σήμερα, με απόλυτη επιτυχία, καθώς ο αριθμός όσων δήλωσαν ενδιαφέρον ήταν αρχικά μικρός, όμως στη συνέχεια αυξήθηκε, με αποτέλεσμα να υπάρχει γενική ικανοποίηση.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της περιφέρειας Nοτίου Αιγαίου και ειδικά της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου, κας Χαρούλας Γιασιράνη που είχε ως στόχο την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ηλικιωμένων κατοίκων, οι οποίοι δυσκολεύονται να μετακινηθούν και χρειάζονται άμεση πρόσβαση χωρίς ταλαιπωρία.

Έτσι, σε συνεργασία με τους κοινοτάρχες καθώς και με το κέντρο υγείας Αρχαγγέλου και τον διευθυντή του, κ. Θανασιά, ξεκινήσαν οι εμβολιασμοί τους οποίους διενήργησαν ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του κέντρου υγείας.


Με αυτό τον τρόπο μπόρεσαν να εμβολιαστούν, κυρίως με τη δεύτερη και την αναμνηστική δόση, αρκετοί ηλικιωμένοι που δεν είχαν τη δυνατότητα να μετακινηθούν προς το κέντρο υγείας Αρχαγγέλου, είτε λόγω έλλειψης συγκοινωνίας, είτε επειδή δεν έχουν κάποιο μεταφορικό μέσο.

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη