Χρυσόστομος Χάσταλης: «Στόχος μας η πρώτη δυάδα»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Στόχος μας η πρώτη δυάδα»

Χρυσόστομος Χάσταλης: «Στόχος μας η πρώτη δυάδα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 358 ΦΟΡΕΣ

Την πρώτη τους προπόνηση μετά τα Χριστούγεννα έκαναν χθες οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών.

Οι «πράσινοι» που είχαν την ευκαιρία να πάρουν πολλές ανάσες, τις ημέρες των Χριστουγέννων, μπήκαν και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ακόμα λίγο πριν μπουν στην τελική ευθεία για την επανέναρξη. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και άπαντες ευελπιστούν ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλή.

«Στόχος μας είναι η δυάδα»

Μιλώντας χθες στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός Χρυσόστομος Χάσταλης επεσήμανε πως ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι να μπορέσει να πάει στα play off του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα τόνισε τα ακόλουθα:

«Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Και για τις πρώτες δυο θέσεις της βαθμολογίας και για την παραμονή, τα πράγματα είναι πολύ ρευστά. Και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί καν ο πρώτος γύρος. Πρόκειται για ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες και αυτό ασφαλώς και είναι πολύ καλό. Θα κάνουμε μια προσπάθεια να ενισχυθούμε μεσοεπιθετικά και αν υπάρχει κάτι καλό, κυρίως μεσοεπιθετικά, θα προσπαθήσουμε να το αποκτήσουμε. Ο στόχος μας δεν αλλάζει και είναι να πάμε στα play off, κερδίζοντας μια από τις πρώτες δυο θέσεις της βαθμολογίας».

«Ευχαριστούμε δημοσίως τη διοίκηση»

Από τη δική τους πλευρά, οι ποδοσφαιριστές με ανακοίνωση τους θέλουν να ευχαριστήσουν και δημόσια τη διοίκηση, η οποία στέκεται κοντά τους. Αναλυτικά:

«Ως παίκτες του Ηρακλή Μαριτσών, αισθανόμαστε την υποχρέωση και την ανάγκη να επαινέσουμε, να επικροτήσουμε και κυρίως να ευχαριστήσουμε δημοσίως, τον πρόεδρο και τη διοίκηση που βρίσκονται κοντά μας και συνδράμουν με κάθε δυνατό τρόπο, κυρίως στον οικονομικό τομέα, παρά τις δύσκολες μέρες που διανύει η κοινωνία μας και ειδικότερα ο αθλητισμός. Τέλος, ευχόμαστε θερμά, τόσο στους ανθρώπους της διοίκησης, αλλά και σε όλο τον κόσμο, καλές γιορτές με υγεία και χαρά».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων