Super League 2: Απότομη προσγείωση στη Θήβα!

Super League 2: Απότομη προσγείωση στη Θήβα!

Super League 2: Απότομη προσγείωση στη Θήβα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 510 ΦΟΡΕΣ

Κάνοντας μια πολύ άσχημη εμφάνιση, η Ρόδος κλείνει με τον χειρότερο τρόπο το 2021 καθώς γνώρισε πολύ βαριά και …ασήκωτη ήττα από τον Λεβαδειακό στο ουδέτερο γήπεδο της θήβας με 5–0. Οι «πράσινοι» έμειναν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσαν ουσιαστικά σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να δείξουν ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι, απέναντι σε μια ομάδα που είχε …πατημένο το γκάζι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης.

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 6’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με το Νίλι (1–0). Τρία λεπτά αργότερα, ο Δούμτσιος με σουτ έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωράκη (2–0). Τα λεπτά κυλούσαν και η Ρόδος δεν είχε καμία ισορροπία στο γήπεδο, με τους γηπεδούχους τελικά να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων (ο Βρακάς στο 34’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0).

Η κυριαρχική εμφάνιση για τον Λεβαδειακό συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Βήχο να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 4-0, για να έρθει ο Μυτίδης στο 89’ και να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ζαμπαλάς από τον Σύνδεσμο της Ηπείρου και «βοηθοί» του ήταν οι Δημόπουλος και Οικονόμου, από τον σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Τζημόπουλος (66’ Μπαχανακ), Λιάγκας, Βήχος, Μεχία (66’ Μουτίνιο), Νίλι, Βρακάς (66’ Κονέ), Πολέττο (74’ Μυτίδης), Λινάρδος, Δούμτσιος (58’ Νίκας)

ΡΟΔΟΣ: Θεοδωράκης, Σάντο, Καψάλης, Βουργουτζής, Μακρυδημήτρης (46’ Σουλάι), Σταματελόπουλος, Μαρκόφσκι, Μάρκοβιτς (46’ Χύσι), Παπάζογλου, Αδαμάκης (46’ Ρέτσος), Μίγγος (46’ Μπότος).

Οι υπόλοιποι αγώνες

Εκτός από την αναμέτρηση της Ρόδου, χθες έγιναν και άλλες πέντε, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν είναι τα εξής:

ΟΦ Ιεράπετρας – Καλαμάτα 0 – 2
Χανιά – Καραϊσκάκης Άρτας 4 – 0
Ζάκυνθος – Παναθηναϊκός Β’ 0 – 1
Καλλιθέα – ΑΕΚ Β’ 1 – 0
Αιγάλεω – ΑΕ Κηφισιάς 1 – 0.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.