Χαμός με τα κρούσματα στην Basket League, τρία ανακοινώθηκαν από τον Κολοσσό

Χαμός με τα κρούσματα στην Basket League, τρία ανακοινώθηκαν από τον Κολοσσό

Χαμός με τα κρούσματα στην Basket League, τρία ανακοινώθηκαν από τον Κολοσσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 341 ΦΟΡΕΣ

Συνεχής η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ, όσον αφορά τις ομάδες με θετικά στον κορωνοϊό μέλη τους, ενώ μέχρι και προχθές δεν ετίθετο θέμα αναβολής του αγώνα των «θαλασσί» με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, την ερχόμενη Κυριακή.

Ένας χαμός γίνεται στη Basket League, εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού σε αρκετές ομάδες, όπως και στον Κολοσσό, αφού προχθές το βράδυ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του ανακοίνωσε ότι ένας αθλητής κι ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου ήταν θετικοί, μετά και τους ελέγχους που διενεργήθησαν.

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ενημερώνει πως έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαγνώστηκαν δύο μέλη της ομάδας μας θετικά στον COVID-19. Πρόκειται για έναν αθλητή και ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου.

Όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας βρίσκονται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ.

Την Τετάρτη (29/12) θα πραγματοποιηθούν νέοι έλεγχοι.»

Ο ΕΣΑΚΕ, βεβαίως, από την πλευρά του είχε ενημερώσει νωρίτερα σχετικώς με την κατάσταση και τα κρούσματα στις ομάδες της Basket League, εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στις παρακάτω ΚΑΕ διαγνώστηκαν νέα κρούσματα κορωνοϊού κι έχουν ως εξής:

- Στην ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας Oscar διαγνώστηκαν δύο κρούσματα κορωνοϊού σε αθλητές.

- Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός διαγνώστηκαν επτά κρούσματα κορωνοϊού σε αθλητές κι ένα σε μέλος της ομάδας

- Στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ διαγνώστηκε ένα κρούσμα κορωνοΐού σε αθλητή κι ένα σε μέλος της ομάδας.

- Στην ΚΑΕ Λάρισα διαγνώστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού σε αθλητή της ομάδας.

Οι ομάδες βρίσκονται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθούν όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

Η νεότερη μάλιστα ανακοίνωσή του, προχθές το βράδυ ήταν η ακόλουθη:

«Σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν διαγνώστηκαν δύο κρούσματα COVID-19 σε αθλητές του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ένα κρούσμα κορωνοϊού σε αθλητή του Κολοσσού H Hotels και ένα κρούσμα σε μέλος της ομάδας της Ρόδου, επίσης.
Οι ομάδες βρίσκονται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθούν όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

Χθες το μεσημέρι, ωστόσο, οι «θαλασσί», μετά και τους νέους ελέγχους, ενημέρωσαν γι’ άλλο ένα κρούσμα:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ενημερώνει πως σε σημερινό επαναληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαγνώστηκε ακόμα ένα μέλος της ομάδας μας θετικό στον COVID-19.
Όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας βρίσκονται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση, ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ».

Κανονικά ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ μέχρι νεοτέρας…

Χθες το απόγευμα, ωστόσο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Κολοσσού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στις 17.00, αφού για ν’ αναβληθεί θα έπρεπε να βρεθούν τουλάχιστον τέσσερα μέλη των «θαλασσί» θετικά στον κορωνοϊό. Η τελευταία προπόνηση στη Ρόδο είναι προγραμματισμένη γι’ αύριο, η αποστολή αναχωρεί το Σάββατο το πρωί για τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα προπονηθούν πάλι τα μέλη της, ενώ την Κυριακή θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν γι’ ακόμα μια νίκη και συνέχεια στις επιτυχίες.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου