Κατολισθήσεις λόγω βροχής στ' Αφάντου

Κατολισθήσεις λόγω βροχής στ' Αφάντου

Κατολισθήσεις λόγω βροχής στ' Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2579 ΦΟΡΕΣ

Κατολισθήσεις λόγω βροχής προέκυψαν στ' Αφάντου και συγκεκριμένα στον δρόμο που οδηγεί στον προφήτη Ηλία, απέναντι από το ξενοδοχείο Χρυσές Μέρες.

Ο αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Σπανός, στην καθιερωμένη αυτοψία που πραγματοποίησε λόγω και των βροχοπτώσεων, βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο, προχωρώντας σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά.

Χαρακτηριστικές για το μέγεθος της ζημιάς είναι και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Σπανός, αναφέρει:

"Στα πλαισια της καθιερωμένης πρωινής αυτοψίας στα όρια του οικισμού Αφαντου ειδικά σήμερα λόγω των έντονων βροχοπτώσεων περασα απο το δρομο που οδηγεί στο προφήτη Ηλία απέναντί απο το Ξενοδοχείο Χρυσές Μερες . Στην επιστροφή μου απο το ιδιο σημειο μετα απο 10 λεπτα διαπίστωσα με μεγάλη έκπληξη οτι ειχε συμβει τεραστια κατολίσθηση με αποτελέσμα ο δρόμος να καταστεί απροσπελαστος.Ευχαριστω το Θεο που σταθηκα τοσο τυχερός τοσο εγω οσο και οι υπολοιποι συμπολιτες μου. Αμεσα κλήθηκε μηχανικός των Τεχνικών Υπηρεσιών που διαπιστώσε οτι το συγκεκριμενο σημείο ειναι άκρως επικίνδυνο.

Προχωρήσαμε στον αποκλεισμό της περιοχής με τα μηχανήματα της Δημοτικής ενότητας Αφαντου και ενημερώνουμε τους συνδημότες μας για την ασφάλεια τους να αποφευγουν να προσεγγίζουν τον συγκεκριμένο δρομο πεζοι ειτε με οχηματα μεχρι την αποκατασταση της ζημιας. Εφιστουμε την προσοχη ολων των κατοικων της ευρυτερης περιοχης να αποφευγουν τα επικινδυνα σημεια ειδικα της ιρλανδικες διαβασεις των κολυμπιων και της παραλιας Αφαντου τις οποιες και αποκλεισαμε."

Διαβάστε ακόμη

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»