Αποχαιρετισμός στην Ανδρομάχη Πρέπη από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Δωδεκανήσου

Αποχαιρετισμός  στην Ανδρομάχη Πρέπη  από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Δωδεκανήσου

Αποχαιρετισμός στην Ανδρομάχη Πρέπη από τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 8745 ΦΟΡΕΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Δωδεκανήσου, για την απώλεια από τη ζωή της συναδέλφου τους και πρώην προέδρου του συνδέσμου Ανδρομάχης Πρέπη που έφυγε σε ηλικία 58 ετών.
Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

"Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της αγαπημένης συναδέλφου Ανδρομάχης Πρέπη, μέλους του Εποπτικού Συμβουλίου και πρώην προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φιλολόγων Δωδεκανήσου. Μια δραστήρια, με ανησυχίες και όραμα εκπαιδευτικός, έφυγε από κοντά μας, απρόσμενα. Δημιουργική, αγαπητή σε όλους, ευγενική προσωπικότητα. Θα μας λείψει η θετική της ενέργεια, το χαμόγελό της, η αδιάλειπτη συμμετοχή της σε όλες τις δράσεις του Συνδέσμου μας. Θα μας λείψει η υποστήριξή της, η έγνοια της για την ενεργό παρουσία όλων των συναδέλφων σε συλλογικά όργανα.

Απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάστηκε ως φιλόλογος στη Δημόσια Εκπαίδευση. Αν και δεν καταγόταν από τα Δωδεκάνησα, αγάπησε πολύ τη Ρόδο και τα σχολεία της, στα οποία υπηρέτησε για περισσότερο από τριάντα (30) χρόνια. Μεγάλο μέρος της καριέρας της εργάστηκε στο 3ο Γυμνάσιο Ρόδου (Βενετόκλειο) και ως υποδιευθύντρια. Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα θυμόμαστε το κέφι της, την εμπνευσμένη δουλειά της, τη χαρά με την οποία δημιουργούσε. Με το φωτογραφικό φακό της απαθανάτιζε κάθε δράση χαρίζοντάς της επίφαση αιωνιότητας, ένα άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά. Από τη φθορά όμως, δεν ξέφυγε η αγαπημένη μας φίλη και συνάδελφος. Πολύ νωρίς, μετείχε της κοινής μοίρας.
Δύναμη και κουράγιο ευχόμαστε να έχουν οι οικείοι της για να αντέξουν το δυσαναπλήρωτο κενό από την απώλειά της. Δύναμη και κουράγιο στα αγαπημένα της παιδιά, τη Μαρία, συνάδελφό μας, και τον Γιώργο. Δύσκολος, πολύ δύσκολος ο αποχαιρετισμός, Ανδρομάχη μας. Θα κρατήσουμε την ανάμνησή σου ζωντανή. Θα σε νιώθουμε πάντα ανάμεσά μας! "
Το Δ. Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Δωδεκανήσου

Διαβάστε ακόμη

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη

Ε.Κ.Ρ.: Οι ασφαλισμένοι να μη δέχονται να πληρώνουν συμμετοχή μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη στο παραπεμπτικό για εξετάσεις

Περιοδεία και ομιλίες του υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Τσιόδρα σε Ρόδο και Κω στις 29 & 30 Απριλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Σε Καστελόριζο και Ρόδο ο Στ. Κασσελάκης