Μιχάλης Χατζημανώλης: Τι δύναμη είχε αυτός ο άνθρωπος, Θεέ μου...

Μιχάλης Χατζημανώλης: Τι δύναμη είχε αυτός ο άνθρωπος, Θεέ μου...

Μιχάλης Χατζημανώλης: Τι δύναμη είχε αυτός ο άνθρωπος, Θεέ μου...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2069 ΦΟΡΕΣ

Άλλος ένας καλός και αγνός ποδοσφαιρόφιλος του νησιού μας έφυγε από κοντά μας.

Ο Μιχάλης Χατζημανώλης από τη Μαλώνα, δεν ήταν απλώς ένας φίλαθλος, ένας παράγοντας, ένας ποδοσφαιριστής, ένας προπονητής (το έκανε και αυτό). Ήταν η ζωντανή ιστορία του Αγίου Γεωργίου. Ήταν η προσωποποίηση των σύγχρονων ετών του συλλόγου και οπωσδήποτε έχει αφήσει τη σφραγίδα του στην ομάδα, από κάθε άποψη.

Οτιδήποτε και αν έλεγες για τον συγκεκριμένο σύλλογο, δεν μπορεί να μην είχε μέσα και το όνομα του Μιχάλη. Είχε συνδέσει απόλυτα τη ζωή του και την καθημερινότητά του με αυτήν του συλλόγου. Και ήταν ένας πολύ απλός και αγαθός άνθρωπος, «κολλημένος» με τη μπάλα και φανατικός υποστηρικτής του Αγίου Γεωργίου.

Ιδιαίτερα τη δεκαετία του 1990 αλλά και του 2000 είχε κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του και μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Στα αποδυτήρια, στις εξέδρες, παντού. Προσωπικά δεν μπορώ να ξεχάσω το πόσο ευτυχισμένος ήταν με τις επιτυχίες του Αγίου Γεωργίου στα μέσα της δεκαετίας του 1990 στο κύπελλο της Δωδεκανήσου. Μοναδικές στιγμές για τον σύλλογο που θα μείνουν ανεξίτηλα γραμμένες στα κιτάπια της ιστορίας.

Σε όλη αυτήν τη διαδρομή, είχε έντονες στιγμές, ζούσε πραγματικά την ενασχόλησή του με την ομάδα και φυσικά γαλούχησε και τον γιο του. Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Μανώλης Χατζημανώλης είναι και αυτός συνυφασμένος με την ομάδα, αιώνια ...καταδικασμένος να την υπηρετεί.

Ένας λόγος πλέον επιπλέον για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες, από όποιο πόστο, στη μνήμη του πατέρα του. Ο Μιχάλης Χατζημανώλης ήταν πάντοτε εξυπηρετικός προς όλους, δραστήριος, ζωντανός και αεικίνητος. Είμαι σίγουρος ότι η περιπέτεια της υγείας του το τελευταίο διάστημα, τον έβγαλε εντελώς έξω από τα νερά του.

Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και τώρα πρόσφατα, στις 16 Δεκεμβρίου πήγε στο γήπεδο. Ήταν εκεί, στο παιχνίδι με την ΑΕ Κω. Έστω και μέσα στο αυτοκίνητο. Τι δύναμη είχε αυτός ο άνθρωπος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάσει. Αλησμόνητος...

Δραγάτης Δημήτρης

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.