Η κάθε Ομοσπονδία το lockdown της κι ό,τι γίνει…

Η κάθε Ομοσπονδία το lockdown της κι ό,τι γίνει…

Η κάθε Ομοσπονδία το lockdown της κι ό,τι γίνει…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Άντε να δούμε πού θα οδηγήσει όλη αυτή η κατάσταση με τις αναβολές αγώνων και πρωταθλημάτων, χώρια ό,τι έχει αποφασιστεί κι αφορά τις προπονήσεις σε κλειστούς ή ανοικτούς χώρους γι’ αθλητές ατομικών ή ομαδικών αθλημάτων.

Ακόμα και οι… πέτρες έχουν καταλάβει πια ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να μας …κλείσει γιατί δεν έχει «μία» να δώσει ξανά σ’ επιδόματα εργαζομένων ή εκ νέου επιδοτήσεις επιχειρήσεων. Θα πρέπει όμως σ’ ένα πλαίσιο νομιμότητας να δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες για την ομαλή ολοκλήρωση των διοργανώσεων, αλλά και της προετοιμασίας των αποστολών για τη συμμετοχή σε σπουδαίους διεθνείς αγώνες (αν τελικά γίνουν) μέσα στους επόμενους μήνες.

Μέχρι και χθες το μεσημέρι πάντως δεν είχε υπάρξει κάποια οδηγία από τη ΓΓΑ για το πώς θα …κινηθεί ο αθλητισμός βάσει της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού. Αυτό μπορεί να είναι ανησυχητικό μπορεί κι όχι.

Ξεχωριστά, λοιπόν, οι Ομοσπονδίες κάνουν το κουμάντο τους, για να είναι όλοι… ευχαριστημένοι και να μην επιρρίψει στην τελική ευθύνες κανείς στην κυβέρνηση και την αθλητική ηγεσία όσον αφορά τους γενικούς χειρισμούς.

Κάθε μέρα συνεδριάσεις και ξανά συνεδριάσεις και …κόντρα συνεδριάσεις από Ενώσεις, σωματεία, επιτροπές και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς με τις απαραίτητες, φυσικά, ανακοινώσεις και την «Όμικρον» να βάζει στο …κόλπο την ατομική ευθύνη. Αυτήν που την είχαμε, η αλήθεια είναι, ξεχάσει μετά τα οριζόντια μέτρα και τις σαφείς από τους ειδικούς οδηγίες.

Αν περάσει ο Γενάρης και τη …βγάλουμε καθαρή, θα έχουμε την πολυτέλεια πάλι να κάνουμε τους καμπόσους και να τσαμπουνάμε ένα σωρό αηδίες για το πόσο δίκιο είχαμε ή πώς την πατήσαμε πάλι με τις δυσοίωνες προβλέψεις μας. Σ’ αυτόν τον συμφυρμό σωμάτων και ψυχών μέσα στις πόλεις, δημιουργούμε εμείς το πλαίσιο δράσης και τις συνθήκες ανάδειξης αλλιώτικων συμπεριφορών.

Ελευθερία δεν θέλαμε; Την έχουμε…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν