Η «Όμικρον» πιέζει πολύ τη Super League 2, οριακά βγαίνουν οι ημερομηνίες

Η «Όμικρον» πιέζει πολύ  τη Super League 2, οριακά βγαίνουν οι ημερομηνίες

Η «Όμικρον» πιέζει πολύ τη Super League 2, οριακά βγαίνουν οι ημερομηνίες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 132 ΦΟΡΕΣ

Οριακά θα «βγουν» οι ημερομηνίες του φετινού πρωταθλήματος της Super League 2 μετά τις πολλές αναβολές λόγω της μετάλλαξης «Όμικρον» η οποία έχει πλήξει σφόδρα τη συγκεκριμένη κατηγορία. Είναι κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος της Λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος με δηλώσεις που έκανε για την επόμενη ημέρα της κατηγορίας. Και απ' ό,τι φαίνεται, όσα μεγαλώνει η λίστα με τα παιχνίδια που έχουν αναβληθεί, τόσο χειρότερα θα είναι τα πράγματα.

Ο πρόεδρος λοιπόν της διοργανώτριας, μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα για το θέμα αυτό:
«Ως τώρα οι ημερομηνίες μας βγάζουν οριακά. Έχουμε προνοήσει και έχουμε αφήσει κάποιες κενές ημερομηνίες, γιατί ξέραμε ότι θα είχαμε αναβολές λόγω κορωνοϊού. Αν έχουμε κι άλλες αναβολές, θα πρέπει να βρεθεί λύση. Τον Μάιο έχουμε τα μπαράζ και δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω. Άντε να πάμε 10-15 ημέρες μετά. Θα βρούμε τον τρόπο».

Το άλλο μεγάλο θέμα που απασχολεί τη Λίγκα είναι και το υγειονομικό πρωτόκολλο. Και είναι ένα ζήτημα που ασφαλώς έχει τεθεί αρκετές φορές επί τάπητος με τον πρόεδρο της Λίγκας να δηλώνει για το θέμα αυτό, τα εξής:

«Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Super League. Περιμένουμε τις προτάσεις της και θα καταθέσουμε κι εμείς. Θα ζητήσουμε και την αρωγή της Πολιτείας. Συζητάμε αν θα υπάρξουν δύο τερματοφύλακες θετικοί, πώς θα παίξει μια ομάδα; Είναι και το ζήτημα των rapid και των PCR test. Αυτή τη στιγμή το μόνο έσοδο των ομάδων είναι από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Περιμένουμε ως το τέλος του μήνα να πάρουμε χρήματα και από το Στοίχημα».

Δραγάτης Δημήτριος

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.