Οι αποφάσεις της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και τα ελαφρυντικά…

Οι αποφάσεις της ΤΕ ΕΟΠΕ  Δωδεκανήσου και τα ελαφρυντικά…

Οι αποφάσεις της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και τα ελαφρυντικά…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 121 ΦΟΡΕΣ

Την προηγούμενη φορά τα ‘παμε κάπως… απαρεμφατικά τα της πανδημίας και των αναβολών στα τοπικά πρωταθλήματα, επειδή όμως μας διαβάζει (ευτυχώς) και μια συμπαθής μερίδα ατόμων που χρειάζεται …υπότιτλους, καλό είναι να το πάμε ξανά από την αρχή με πραγματικά γεγονότα και χειροπιαστά στοιχεία. Την περασμένη Τρίτη το βράδυ, λοιπόν, με δελτίο Τύπου η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου ενημέρωσε για τη νέα αναβολή άλλης μιας βδομάδας σε όλες τις διοργανώσεις της.

Ουσιαστικά δεν την ανάγκαζε κανείς να προβεί σ’ αυτή την απόφαση, όμως με το τοπικό ποδόσφαιρο και μπάσκετ να είναι στον… πάγο, θα ‘ταν κάπως προκλητικό να διεξάγονται κανονικά οι αγώνες του βόλεϊ. Απουσιάζοντας έτσι το στοιχείο της «υποχρεωτικότητας» και με την Ομοσπονδία να αφήνει τις Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές να πράξουν ό,τι θεωρούν σωστό, για να φάνε μετά και το …ξύλο, θα μπορούσαν να συμβούν πολλά ευτράπελα.

Η διοίκηση της ΤΕ Δωδεκανήσου ήταν σε δίλημμα, αφού η ΕΟΠΕ δεν φαίνεται ν’ αλλάζει τις ημερομηνίες για τη διεξαγωγή των πανελλήνιων πρωταθλημάτων Εφήβων-Νεανίδων κι έτσι οι πρωταθλήτριες ομάδες του νομού μας θ’ αναγκαστούν να πάρουν μέρος οριακά με την… ψυχή στο στόμα. Από αναβολή σ’ αναβολή, ένας Θεός ξέρει τι μπορεί να συμβεί και οι εκπρόσωποι των συλλόγων μπορεί να επιρρίψουν ευθύνες στη διοργανώτρια αρχή για αστοχίες, ακόμη και μεροληψία. Έλα όμως που εδώ έχουμε να κάνουμε και με την υγεία, οπότε υπάρχει ένα ελαφρυντικό στην κάθε απόφαση!

Εντάξει, μπορώ να κατανοήσω ότι όλα αυτά είναι ανθρώπινα όταν ζεις κι αποτελείς μέρος σ’ αλισβερίσι σωμάτων και ψυχών, πάντα αθλητικά εννοώ. Τη νέα βδομάδα όμως η ΤΕ Δωδεκανήσου θα πρέπει να πάρει ξανά απόφαση για ορισμό ή μη των αγώνων και μπορεί αυτό να εξαρτηθεί από τις κινήσεις στα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα στην περιοχή μας. Νέα διλήμματα, λοιπόν, και θεωρίες με αναλύσεις επί αναλύσεων, τώρα με το κρύο να φουντώνει και κλειδώνει ερμητικά τις πόρτες, πίσω από τις οποίες ζητείται ελπίς…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα