Απόλλων Καλυθιών: Πολλές απουσίες αλλά και δυο μεταγραφές!

Απόλλων Καλυθιών: Πολλές απουσίες αλλά και δυο μεταγραφές!

Απόλλων Καλυθιών: Πολλές απουσίες αλλά και δυο μεταγραφές!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 354 ΦΟΡΕΣ

Με πολλές απουσίες και αγωνιστικά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Καλυθιών ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος που προσδιορίζεται για το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Τόσο οι τραυματισμοί όσο και ο κορωνοϊός έχουν πλήξει τους Καλυθενούς, με τον τεχνικό Παναγιώτη Ζούνη να μην μπορεί να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι Μαρκάκης και Φτάκλας σίγουρα δεν θα μπορέσουν να παίξουν την επόμενη εβδομάδα (αν το πρωτάθλημα τελικά επαναρχίσει κανονικά) καθώς έχουν θαύματα τραυματισμών.

Ο Ορφέας Περιστερόπουλος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψουν οι Γιώργος Καρύπης, Τίμος Σαββούλης και Δημήτρης Μαγιόγλου οι οποίοι επίσης δεν είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα προλάβουν να ετοιμαστούν.

Προσθήκη δυο παικτών
Το ευχάριστο είναι ότι στο ρόστερ προστέθηκαν δυο ακόμα ποδοσφαιριστές που αποτελούν και τις μοναδικές μεταγραφές της ομάδας κατά την περίοδο του Ιανουαρίου.

Πρόκειται για τους Σάββα Καμπούρη και Γιώργο Ορφανό οι οποίοι με προσωπική τους επιθυμία ζήτησαν να αποχωρήσουν από τη Δόξα Ψίνθου για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον Απόλλωνα. Και οι δυο κατάγονται από τις Καλυθιές και είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν την ομάδα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

- Μεγάλος στόχος της ομάδας είναι να μπορέσει να φανεί ανταγωνιστική και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Παρά τα προβλήματα, υπάρχει η αισιοδοξία στο «στρατόπεδο» της ομάδας ότι θα τα καταφέρει να δείξει ανάλογο πρόσωπο με αυτό του πρώτου γύρου, παραμένοντας έτσι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου