Έκοψαν την πίτα τους οι δικαστικοί υπάλληλοι Ρόδου

Έκοψαν την πίτα τους οι δικαστικοί υπάλληλοι Ρόδου

Έκοψαν την πίτα τους οι δικαστικοί υπάλληλοι Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 889 ΦΟΡΕΣ

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και χαράς και με την ελπίδα, τη φετινή χρονιά όλα να πάνε καλύτερα, έκοψαν χθες το μεσημέρι την πίτα τους τα μέλη του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ρόδου.

Η κοπή έγινε στην αίθουσα του Εφετείου Δωδεκανήσου (είναι η μεγαλύτερη του Δικαστικού μας Μεγάρου) και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ρόδου κα Αγγελική Λιμπέρη έκανε την κοπή της πίτας, έχοντας δίπλα της όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και αφού προηγουμένως ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, χαρά και κάθε καλό στη ζωή του καθενός τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πρόεδροι και εισαγγελείς τόσο από το Πρωτοδικείο Ρόδου όσο και από το Εφετείο Δωδεκανήσου, οι οποίοι και αντάλλαξαν ευχές με τους υπαλλήλους.

Η τυχερή της εκδήλωσης που βρήκε και το φλουρί της πίτας, ήταν η κα Δήμητρα Παπαγεωργίου υπάλληλος της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο