Κατηγορείται για κλοπή χρυσαφικών και δολαρίων ένας 29χρονος

Κατηγορείται για κλοπή χρυσαφικών και δολαρίων ένας 29χρονος

Κατηγορείται για κλοπή χρυσαφικών και δολαρίων ένας 29χρονος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 426 ΦΟΡΕΣ

Ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου θα λογοδοτήσει στις αρχές του επόμενου μήνα, ένας 29χρονος που κατηγορείται ότι αφαίρεσε διάφορα κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 450 δολαρίων αφαίρεσε από σπίτι στην Κάρπαθο.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί λίγη ώρα προτού αναχωρήσει από το νησί με πλοίο της γραμμής!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύλληψη του 29χρονου έγινε το βράδυ του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου 2021 από αστυνομικούς του Τμήματος Καρπάθου. Βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί ο 29χρονος Έλληνας μαζί με έναν αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής που αναζητούνταν, φέρονταν τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας (4 Σεπτεμβρίου 2021) να εισήλθαν σε σπίτι στην Κάρπαθο και να αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ καθώς και 450 δολάρια.

Στην κατοχή του 29χρονου εντοπίστηκε αρχικά ένα μεγάλος μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων, 234 δολάρια καθώς και 13 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Όπως ανακοινώθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 2021 από την αστυνομία, μέρος των κοσμημάτων που δεν είχαν βρεθεί αρχικά, εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν και αυτά στον ιδιοκτήτη τους, ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος εμπλεκόμενος. Πρόκειται για αλλοδαπό Αλβανικής καταγωγής για τον οποίο και έχει εκδοθεί σχετικό ένταλμα για τη σύλληψή του.

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου όπου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.
Η δίκη του θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου 2022 στο Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών