Τα φώτα του «Δέντρου της Αγάπης 2021» έσβησαν και φέτος

Τα φώτα του «Δέντρου της Αγάπης 2021» έσβησαν και φέτος

Τα φώτα του «Δέντρου της Αγάπης 2021» έσβησαν και φέτος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 233 ΦΟΡΕΣ

Η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας στέλνει τις ευχές της σε όλους και ευχαριστεί όσους στήριζαν για άλλη μια φορά τη δράση της «Το Δέντρο της Αγάπης».

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα ακόλουθα:
«Έναν καινούργιο χρόνο υποδεχτήκαμε με πολλές προσδοκίες για όλους μας.
Οι εκατοντάδες μπάλες, τα ρόδια με μηνύματα Κ.Ο.Κ. και τα φώτα του «ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», στόλισαν και φώτισαν την πλατεία Κύπρου όλες τις ημέρες των εορτών. Στολίστηκε με πολλή αγάπη, γιατί οι συμπολίτες μας που ήρθαν το πιστεύουν και το στηρίζουν χρόνια τώρα- μας δείχνουν τον δρόμο για να συνεχίσουμε μαζί - μια μοναδική δράση σε πανελλαδική εμβέλεια. Προσπαθούμε με κάθε ευφάνταστο τρόπο να μεταφέρουμε την υπεύθυνη οδική συμπεριφορά στο δρόμο είτε ως πεζοί, είτε ως οδηγοί.


«Το Δέντρο της Αγάπης» είναι θεσμός για τη Ρόδο. Μια δράση που ξεκίνησε το 2009 από την πλατεία Δημαρχείου, στηρίζοντας θύματα τροχαίων, μέλη οικογενειών θυμάτων και όχι μόνο. Πιο αναλυτικά, η ΕΥΘΥΤΑ προσέφερε ψυχολογική υποστήριξη, οικονομική στήριξη οικογενειών, μετακινήσεις σε Κέντρα Φυσικής Αποκατάστασης, φυσικοθεραπεία, λογοθεραπεία, έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων θύματος τροχαίου και συνοδού ιατρού, πληρωμή ενοικίων, μεταφορά οικιακών συσκευών θύματος στην πατρίδα του, προμήθεια τροφίμων, στήριξη του Παγκόσμιου Παραολυμπιονίκη Μιχάλη Σεΐτη - του «αθλητή της καρδιάς» μας, προμήθεια ιατρονοσηλευτικού υλικού για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και Τμήματος Επειγόντων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, στήριξη άνεργων θυμάτων, στήριξη 10χρονου θύματος τροχαίου, εισιτήρια - Νοσοκομείο Παίδων Αθήνα, έκδοση ασφαλίστρου οχήματος του ιδρύματος Κολυμπίων και προμήθεια υλικού για τη σήμανση επί του οδοστρώματος έξω από σχολεία της πόλης μας.

Ταυτόχρονα στις 19/12, υλοποιήθηκε και δράση-ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας στο θέμα της οδικής ασφάλειας όπου η Μασκότ της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ μαζί με τον Άγιο Βασίλη, τον χορηγό μας ΣΥΦΑΚ (Συνεταιρισμένα Φαρμακεία Κρήτης και Ρόδου) και μέλη μας, μοίρασαν στους οδηγούς και στους επισκέπτες αλκοτέστ μιας χρήσης και έντυπα «ΠΡΙΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ: ΘΥΜΗΣΟΥ»
Η ΕΥΘΥΤΑ, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους εσάς. Αποδείξατε ότι στηρίζετε την προσπάθειά μας χρόνια τώρα.


Αγαπητοί μας, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι αυτή η προσπάθεια ξεκίνησε από τον πυρήνα μιας μικρής ομάδας που αποτελείται από το προεδρείο και τα μέλη της ΕΥΘΥΤΑ, αλλά στηρίζεται και από τη δική σας αγάπη την ανιδιοτελή προσφορά σας και σας ευχαριστούμε.


Στόχος μας να προβάλουμε το θέμα της Οδικής Ασφάλειας- να διεκδικήσουμε το αυτονόητο- δικαίωμά μας να κυκλοφορούμε σε ένα ασφαλές οδικό δίκτυο και εμείς οι οδηγοί... οι πεζοί... να τηρούμε τους Κανόνες Οδικής Κυκλοφορίας... να μην αδιαφορούμε. Τα τροχαία δεν είναι μοιραία. Τα τροχαία συμβάντα μπορούν να εκμηδενιστούν. Χώρες που θέλησαν το πέτυχαν. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη και θέληση.


Η Ευχή της ΕΥΘΥΤΑ είναι να φέρει σε όλους η νέα χρονιά υγεία, δύναμη, πίστη, αυτοκριτική για το καλό όλων, θέληση με αίσθημα ευθύνης για να συμπεριφερόμαστε σωστά στους δρόμους τηρώντας τον Κ.Ο.Κ. τον Κώδικα Ζωής.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ».

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς