Συγκλονίζει η Μαρία Καμμά για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

Συγκλονίζει η Μαρία Καμμά  για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

Συγκλονίζει η Μαρία Καμμά για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1602 ΦΟΡΕΣ

«Στην Τήλο μπορεί να έβρεξε δυνατά, να χιόνισε αλλά το νησί άντεξε. Προβλήματα ιδιαίτερα δεν είχαμε», δήλωσε στο “Sky Rodos” η δήμαρχος της Τήλου κ. Μαρία Καμμά-Αλιφέρη.

Η Δήμαρχος όμως μίλησε για την εμπειρία που είχε με τον κορωνοϊό και την ταλαιπωρία που υφίσταται ακόμη και σήμερα αφού κάποια συμπτώματα δεν έχουν υποχωρήσει. Μίλησε όμως με τα καλύτερα λόγια για το νοσοκομείο και τη μεγάλη μάχη που δίνουν οι νοσηλευτές. Τρέχουν στην κυριολεξία για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

«Πέρασε ένας μήνας και έχω ακόμη πονοκέφαλο και κούραση. Θα δούμε τι θα γίνει με τον επανέλεγχο του πνεύμονα. Το οξυγόνο είναι καλά και θα δούμε τι θα δείξουν οι εξετάσεις. Πέρασα τον κορωνοϊό βοηθώντας τον πατέρα μου που είναι ανάπηρος.

Αφού βρέθηκα θετική με έβαλαν στο ίδιο δωμάτιο με τον πατέρα μου για να τον φροντίζω και να τον ταΐζω. Στάθηκα τυχερή. Αν δεν ήμουν πλήρως εμβολιασμένη, δεν θα κατάφερνα. Στον πατέρα μου τα μονοκλωνικά έκαναν θαύματα. Το ίδιο έγινε και σε άλλους ανθρώπους. Δυστυχώς τα μονοκλωνικά τώρα τελείωσαν», δήλωσε η κ. Καμμά.

Τρέχουν για να σώσουν ανθρώπους
Η κ. Καμμά αναφέρθηκε στον αγώνα των νοσηλευτών και των γιατρών στο νοσοκομείο να σώσουν ανθρώπους.
«Μου έκανε εντύπωση η δοτικότητα των εργαζομένων, η ανθρωπιά με την οποία βλέπουν τους αθενείς. Δεν έχω ξαναδεί εργαζομέους να τρέχουν για να προλάβουν στους διαδρόμους. Τους έβλεπα να τρέχουν. Το λέω και το πιστεύω. Και το ΕΚΑΒ. Πόσο κουράγιο δίνουν στους ανθρώπους. Είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια που κάνουν. Πρέπει να εμβολιαστούμε αυτό έχω να πω. Αν μου πουν και άλλη δόση, θα την κάνω», τόνισε.

Διαβάστε ακόμη

Συνολικά 43 άτομα ταξίδεψαν από τα τουρκικά παράλια κι εντοπίστηκαν σε Τήλο και Σύμη

Ξεκίνησε η λειτουργία της Παλαιοντολογικής Έκθεσης Νάνων Ελεφάντων Τήλου "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ"

Προφυλακίστηκαν δύο Σύριοι για μεταφορά μεταναστών

Εντοπισμός 30 αλλοδαπών στην Τήλο

Συγχαρητήρια επιστολή της εταιρείας «Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ» στον δήμο Τήλου

Ο ΦοΔΣΑ θα αναλάβει τη μηδενική ταφή απορριμμάτων στην Τήλο

Βραδιά αστρονομίας στο νησί της Τήλου

Όλγ. Κεφαλογιάννη: Στην Τήλο είχαμε μία μοναδική εμπειρία μέσα από τις ιδιαίτερες αντιθέσεις του νησιού