Επικίνδυνη λακκούβα στην Κρεμαστή

Επικίνδυνη λακκούβα στην Κρεμαστή

Επικίνδυνη λακκούβα στην Κρεμαστή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1414 ΦΟΡΕΣ

Να μεριμνήσουν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες για το κλείσιμο επικίνδυνης λακκούβας, στην περιοχή της Κρεμαστής, ζητούν με σχετική επιστολή τους στη «Ροδιακή» κάτοικοι της περιοχής.

Η λακκούβα, όπως σημειώνουν βρίσκεται στην οδό Κλεόβουλου στην Κρεμαστή σε δρόμο όπου υπάρχουν πολλοί διερχόμενοι πεζοί αλλά και οχήματα. Μάλιστα στο συγκεκριμένο σημείο, έπεσε πρόσφατα ένας νεαρός οδηγός δικύκλου εργαζόταν ως διανομέας φαγητών και καφέδων, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

Αναφέρουν συγκεκριμένα στη διαμαρτυρία τους οι κάτοικοι: «Βρίσκεται στην οδό Κλεόβουλου στην Κρεμαστή σε δρόμο όπου περνάνε πολλοί και όταν είναι βρεγμένα, όπως είδατε και στη φωτογραφία με τα νερά δεν μπορεί κανείς να καταλάβει ότι το βάθος της τρύπας.

Αυτή η λακκούβα είναι πάρα πολύ καιρό έτσι σε σημείο που μέσα φαίνονται οι σωλήνες! Κάτοικοι της γειτονιάς βάλανε χαλίκι και φυσικά δεν γινόταν να κρατηθεί εκεί μέσα λόγω βροχών... Όποιος περνάει με όχημα, πέφτει μέσα. Πριν από δύο εβδομάδες έπεσε «ντελιβεράς» με αποτέλεσμα το παλληκάρι να πέσει στην άσφαλτο και να του φύγουν οι καφέδες, ευτυχώς δεν χτύπησε σοβαρά!

Έχουμε ενημερώσει την κοινότητα όσο εμείς προσωπικά όσο και γείτονες να έρθουν να την κλείσουν και μας είπαν ότι όταν θα έχει καλή ημέρα χωρίς βροχή, θα έρθουν. Πέρασαν βροχές, πέρασαν κρύα αλλά ακόμη να φανούν».

Διαβάστε ακόμη

Στην Κάρπαθο η Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γιάννης Παππάς και βουλευτές Δωδεκανήσου της Ν.Δ.

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Από τα παλιά...

Τιμήθηκε στην Αυστραλία Σιαννίτισσα 101 ετών

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου