Στο φεστιβάλ ηγεσίας θα πάρει μέρος ο Ροδίτης Νίκος Μαυράκης

Στο φεστιβάλ ηγεσίας θα πάρει μέρος ο Ροδίτης Νίκος Μαυράκης

Στο φεστιβάλ ηγεσίας θα πάρει μέρος ο Ροδίτης Νίκος Μαυράκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1015 ΦΟΡΕΣ

Στο “Leading Minds”, το μεγαλύτερο φεστιβάλ ηγεσίας στην Ελλάδα πρόκειται να συμμετάσχει ένας Ροδίτης, ο Νίκος Μαυράκης που θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Η οικονομική ανεξαρτησία είναι εφικτή για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα».

Το “Leading Minds Festival” συγκεντρώνει τους πιο πρωτοποριακούς φορείς και επαγγελματίες από τον χώρο της Ηγεσίας, της Επιχειρηματικότητας, της Καινοτομίας, της Προσωπικής Ανάπτυξης, της Ιατρικής, της Ψυχικής Υγείας και της Οικογένειας.

Πάνω από 300 ομιλητές θα παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες τάσεις στους προαναφερόμενους κλάδους, καθώς και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 200.000 σύνεδρους. Θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, και οι ομιλίες θα διαρκέσουν περίπου 9 ημέρες.

Ποιος είναι ο Νίκος Μαυράκης
Ο Νίκος Μαυράκης μεγάλωσε στη Ρόδο και στα 17 του χρόνια βρέθηκε στις ΗΠΑ για σπουδές. Διαθέτει Πτυχίο BA και μεταπτυχιακό MA στη Μηχανική Υπολογιστών (Computer Engineering) και MBA στη Διαχείριση Τεχνολογίας (Technology Management) από το Stevens Institute of Technology στο NJ.

Έκτοτε, λόγω της εργασίας του έχει κατοικήσει στην Ουάσιγκτον, στη Νέα Υόρκη και στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Νίκος εργάστηκε τόσο για τον κυβερνητικό όσο και για τον ιδιωτικό τομέα και αυτή τη στιγμή είναι υψηλόβαθμο στέλεχος σε μία startup τεχνολογική εταιρεία (unicorn, worth over $7 Billion).

Έως και το 2017, ο Νίκος εργαζόταν στο Πεντάγωνο ως αξιωματικός για το τμήμα Επιστήμης και Μηχανικής του Αμερικανικού Στρατού, αποτελώντας ουσιαστικά το κεντρικό σημείο επαφής μεταξύ 16.000 μελών του πολιτικού προσωπικού και του Πενταγώνου.

Το 2019, άφησε την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση για να βοηθήσει μια εταιρεία τεχνολογίας που πρόσφατα μπήκε στο χρηματιστήριο (NYSE) να δημιουργήσει το τμήμα τεχνικής υποστήριξης των μηχανικών της εταιρείας. Μέσα σε 3 χρόνια η ομάδα του Νίκου μεγάλωσε κατά 600% και εξαπλώθηκε σε 6 πόλεις στην Αμερική και την Ινδία, ενώ εξυπηρετεί 22.000 πελάτες.

Παρά τους ηγετικούς του ρόλους, ο Νίκος αποκαλεί τον εαυτό του μαθητή της ζωής. Επιδιώκει συνεχώς την καθοδήγηση από άτομα παγκόσμιας κλάσης και εξειδικευμένους επαγγελματίες. Η ικανότητά του να επιλύει περίπλοκα προβλήματα, μαζί με την επιθυμία του να ανακαλύπτει και να καλλιεργεί τις δυνατότητες των συνανθρώπων του, τον οδήγησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την καθοδήγηση στελεχών (coaching).

Ως high performance coach, ο Νίκος πετυχαίνει να ανοίγει τον δρόμο σε άτομα από όλον τον κόσμο ώστε να καταφέρουν τον επόμενο επαγγελματικό και οικονομικό τους στόχο. Είναι επίσης ο ιδρυτής του Financial Freedom Mastermind, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί διαδικτυακά για πρώτη φορά και στα Ελληνικά.

Το πρόγραμμα αυτό παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες και στρατηγικές για να φτάσουμε στην οικονομική ανεξαρτησία όπως κατάφερε ο Νίκος με την καθοδήγηση από τους δισεκατομμυριούχους μέντορές του.

Οι εμπειρίες του Νίκου από τη ζωή του και τις ενασχολήσεις του στην Ελλάδα του προσδίδουν ένα μοναδικό προνόμιο να μπορεί να καθοδηγεί άτομα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα χωρίς να περιορίζεται από τον τρόπο σκέψης και δράσης της Ελληνικής πραγματικότητας.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας