Νέες θέσεις εργασίας από το πεντάστερο ξενοδοχείο Eden Roc Resort

Νέες θέσεις εργασίας από το πεντάστερο ξενοδοχείο Eden Roc Resort

Νέες θέσεις εργασίας από το πεντάστερο ξενοδοχείο Eden Roc Resort

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6093 ΦΟΡΕΣ

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Eden Roc Resort, ένα UltraAll-Inclusive θέρετρο 8 εστιατορίων και 6 μπαρ ανάμεσα στην πόλη της Ρόδου και την Καλλιθέα, γνωστό για την ιστορία, την ελληνική φιλοξενία και την έμφυτη αφοσίωση του στους καλεσμένους, αναζητά για την νέα τουριστική σεζόν:

Food and Beverage Manager, Service Manager, Reservations Manager, F & BCost Controller, Υπάλληλο Υποδοχής, Guest Relations, Sous Chef, Βοηθό Προϊσταμένης, Βοηθό νυχτερινού υπαλλήλου υποδοχής, Καμαριέρες, ΜάγειρεςΑ’, Β’, Γ’ , Ηλεκτρολόγο, Εργάτες πισίνας, παραλίας και κηπουρό.

Για τη θέση του Food and Beverage Manager, αναζητούνται άτομα επικοινωνιακά, με γνώσεις αγγλικής γλώσσας και χρήσης Η/Υ καθώς και ανάλογη προΰπηρεσία σε ξενοδοχείο 4-5 αστέρων. Οποιαδήποτε άλλη γλώσσα θα εκτιμηθεί.

Για τη θέση του Service Manager, αναζητούνται υποψήφιοι με ανάλογη προϋπηρεσία καθώς και άριστες γνώσεις εστιατορικής τέχνης και οίνου. Απαραίτητη η γνώση αγγλικής γλώσσας, οποιαδήποτε άλλη γλώσσα ή πτυχίο θα εκτιμηθεί..

Για τη θέση του Reservations Manager, απαιτούνται η άριστη χρήση Η/Υ και Protel, η γνώση αγγλικής γλώσσας και η προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση ξενοδοχείου 4-5 αστέρων.

Για τη θέση του Υπαλλήλου Υποδοχής, αναζητούνται υποψήφιοι με αντίστοιχη προύπηρεσία σε ξενοδοχείο 4-5 αστέρων, που γνωρίζουν να χειρίζονται άριστα Η/Υ. Απαραίτητη η γνώση Αγγλικών και Γερμανικών ή Γαλλικών, επιπλέον γλώσσες θα εκτιμηθούν .

Για τη θέση Guest Relations, απαιτείται η άριστη χρήση Η/Υ καθώς και αντίστοιχη προΰπηρεσία σε ξενοδοχείο 4-5 αστέρων. Επιπλέον, οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν Αγγλικά και Γαλλικά ή Γερμανικά ή Ρώσικα.

Για τη θέση του Βοηθού Προϊσταμένης, αναζητούνται υποψήφιοι με αντίστοιχη προϋπηρεσία σε ξενοδοχείο 4-5 αστέρων, με γνώσεις αγγλικής γλώσσας. Επιπλέον γλώσσες θα εκτιμηθούν.

Για τη θέση του F&B Cost Controller, απαιτούνται η άριστη χρήση H/Y και προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση.

Για τη θέση Βοηθού Νυχτερινού Υπαλλήλου Υποδοχής, αναζητούνται άτομα με γνώσεις αγγλικής γλώσσας και δίπλωμα οδήγησης.

Αναζητούνται επιπλέον,sous chef, καμαριέρες, μάγειρες Α’, Β’, Γ’, ηλεκτρολόγοι, εργάτες πισίνας, παραλίας και κηπουροί με αντίστοιχη προΰπηρεσία σε ανάλογη θέση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους και μια φωτογραφία στο e-mail: info@edenroc.gr

Τ. 22410 67067

4ο χλμ. Λ. Ρόδου-Καλλιθέας

Διαβάστε ακόμη

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

To ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ των Super Market Παναγιωτάς είναι εδώ!

ΚΙΤΡΙΝΟ ή ΠΡΑΣΙΝΟ τι να επιλέξω;

Sissitio ...Πανδαισία γεύσεων, αισθήσεων και εμπειριών

Τα Mymarket στηρίζουν για 2η χρονιά τους εργαζομένους τους που θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Η Meeting Point Hotel Management Hellas, αναζητά για τα ξενοδοχεία της στη Ρόδο, που φέρουν τα brands LABRANDA, Βοηθό Λογιστή

Νέους συνεργάτες για να στελεχώσουν το δυναμικό της αναζητά η Caterplus