Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου «Πέρα από τα σύνορα»

Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου «Πέρα από τα σύνορα»

Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου «Πέρα από τα σύνορα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 319 ΦΟΡΕΣ

Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ «Πέρα από τα Σύνορα» προσκαλεί Έλληνες και ξένους δημιουργούς ντοκιμαντέρ να υποβάλουν τις ταινίες τους μέχρι τις 30 Απριλίου 2022.

Στόχος του «Πέρα από τα Σύνορα» είναι να προβάλει αξιόλογα ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ που εστιάζουν στην ιστορία, τον πολιτισμό, την πολιτική καθώς και σε άλλα επίκαιρα κοινωνικά θέματα.

Το «Πέρα από τα Σύνορα» το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και φέτος έχει τεθεί για ακόμα μια χρονιά υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η πρωτοβουλία και η διοργάνωση ανήκουν στο Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (www.idisme.gr) σε συνεργασία με την Ecrans des Mondes (Παρίσι) και τον Σύνδεσμο Αναβίωσης Μεγίστης (Σίδνεϊ).

Το «Πέρα από τα Σύνορα» θα προβάλει ελληνικής, ευρωπαϊκής και παγκόσμιας κλίμακας παραγωγές των πέντε τελευταίων ετών. Παράλληλα με τις προβολές, θα ακολουθήσουν ποικίλα πολιτιστικά δρώμενα στο Καστελλόριζο.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας