Σε κακή κατάσταση το γυμναστήριο του βοηθητικού σταδίου «Διαγόρας»

Σε κακή κατάσταση το γυμναστήριο του βοηθητικού σταδίου «Διαγόρας»

Σε κακή κατάσταση το γυμναστήριο του βοηθητικού σταδίου «Διαγόρας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 580 ΦΟΡΕΣ

Προβληματισμό, κυρίως για τη σωματική ακεραιότητα όλων όσοι χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου στο βοηθητικό του σταδίου «Διαγόρας», προκαλούν οι εικόνες εγκατάλειψης που έστειλε στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» αναγνώστης.

Αυτός είναι ένας χώρος, στον οποίο κάθε μέρα γυμνάζονται αρκετοί αθλητές συλλόγων από την περιοχή μας, γι’ αυτό πρέπει να γίνουν από τον ΔΟΠΑΡ οι απαραίτητες εργασίες ώστε να αλλάξει η εικόνα, αν και δεν είναι μόνο θέμα αισθητικό… Μέχρι και πριν από μερικά χρόνια η κατάσταση στην οποία βρισκόταν μπορούσε να χαρακτηριστεί… υποφερτή, όμως τελευταίως δεν είναι δυνατόν αυτός ο όρος να θεωρηθεί καν επιεικής.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρο Κολιάδη, υπήρξε η ενημέρωση που αφορά το ότι η συγκεκριμένη εγκατάσταση είναι θέμα χρόνου να κλείσει για την ασφάλεια όλων κι ο Οργανισμός έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία ώστε να βρεθούν οι πόροι των έργων ανάδειξής της. Υπενθυμίζουμε ότι το Στάδιο «Διαγόρας» ανήκει στην Εφορεία Νεωτέρων Μνημείων , γι’ αυτό η κάθε παρέμβαση πρέπει να είναι συγκεκριμένη για να μην αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του γενικώς.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.