Με ηγέτη και σκόρερ τον Μαρκόπουλο ο Άρης Αρχαγγέλου

Με ηγέτη και σκόρερ τον Μαρκόπουλο ο Άρης Αρχαγγέλου

Με ηγέτη και σκόρερ τον Μαρκόπουλο ο Άρης Αρχαγγέλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 273 ΦΟΡΕΣ

Με τον Μάρκο Μαρκόπουλο να σημειώνει χατ τρικ, ο Άρης Αρχαγγέλου επικράτησε με 3 - 2 της Αθλητικής Ένωσης της Κω σε χθεσινό παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Θεόδωρο Σαχινίδη, ο Άρης πήρε μια σημαντική νίκη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία του το μέλλον του στη συνέχεια.


Αυτή τη στιγμή, οι «κιτρινόμαυροι» ανέβηκαν στην 6η θέση της αναμέτρησης έχοντας δεκατέσσερις βαθμούς. Ο Άρης είχε ένα δυνατό ξεκίνημα μιας και μόλις στο 3' ο Μαρκόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ρούφα. Στο 26’ ο Πρίφτι εκμεταλλευόμενος την ωραία σέντρα του Τσακουρίδη, βγήκε τετ – α – τετ, πέρασε και τον Ντιμιτρίεβιτς, ωστόσο σε κενή εστία έστειλε με πλασέ την μπάλα στο δοκάρι!

Ο Άρης συνέχισε να είναι κυρίαρχος του αγώνα και στο 33’ ο Μαρκόπουλος βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά, όμως το γκολ ακυρώθηκε διότι μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ του διαιτητή Παπαγιαννίδη και του δεύτερου βοηθού Αυγενικού, αποφάνθηκαν ότι υπάρχει φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων. Από την εκτέλεση φάουλ λίγο έλειψε η Κως να ισοφαρίσει με τον Σούλι, αλλά ο Ρεκίκι φώναξε «παρών».

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕ Κως αιφνιδίασε τον Άρη και έπειτα από ωραία συνεργασία δύο παικτών (Καλαμπούκη – Ζαΐμι), η μπάλα κατέληξε στον Αρκούδα που πλάσαρε τον Ρεκίκι για το 1-1 στο 49. Όμως στο 61′ ο Κώστογλου μαρκάρει άτσαλα τον Μαρκόπουλο, με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι.

Ο Μαρκόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος για να δώσει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του. Στιγμές αργότερα ολοκλήρωσε και το χατ τρικ του για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και να «κλειδώσει» τη νίκη για τον Άρη. Στα εναπομείναντα λεπτά η ΑΕ Κως κατάφερε να μειώσει με τον Κεφαλιανό για το τελικό 3-2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Μαυρουδής, Αυγενικού).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ:
Ρεκίκι, Ρούφας, Τσακουρίδης, Καλαμπούκης, Κλοκώνης, Λαμπριανός, Ταμπουρίνι, Πρίφτι (79’ Γιαννιού), Νικολού (88’ Σφυριαλλάς), Νοβέμπρε, Μαρκόπουλος

ΑΕ ΚΩΣ: Δημητρίεβιτς, Τρικοίλης, Αππάς (46’ Ζαίμι), Ηλιάδης, Φούκης, Κώστογλου (74’ Χατζηστέργου), Φυτάς, Αρκούδας, Σούλι (86’ Μιχαηλίδης), Κεφαλιανός Γ., Χασμπάλλα.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης