Ωρολογιακή βόμβα μέσα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία...

Ωρολογιακή βόμβα μέσα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία...

Ωρολογιακή βόμβα μέσα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 189 ΦΟΡΕΣ

Καζάνι που βράζει θα έλεγε κανείς πως θυμίζει το τελευταίο διάστημα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αρκετά μέλη της είναι σφόδρα ενοχλημένα με το νέο «μοντέλο διοίκησης» της Ομοσπονδίας στη «μετά Γραμμένου εποχή». Και η κατάσταση αυτή όχι απλώς δεν είναι ευχάριστη αλλά υπονομεύει και την εύρυθμη λειτουργία της Ομοσπονδίας με τις συνέπειες προφανώς και να θεωρούνται απρόβλεπτες.

Δεν είναι καθόλου υπερβολικό να αναφέρουμε ότι πρόκειται ουσιαστικά για μια «ωρολογιακή βόμβα» που αν σκάσει, θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα. Αν κάποιος παρακολούθησε την πρόσφατη τηλεοπτική «Δίκη», θα είδε ότι ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ο κ. Αντωνίου, παραδέχθηκε ευθαρσώς πως δεν του έχει αποσταλεί η επιστολή των FIFA και UEFA που αναφέρεται στο πολύ σοβαρό θέμα της ολιστικής μελέτης.

Και το χειρότερο είναι ότι ο ίδιος δεν δείχνει να συμφωνεί και πολύ με το σκεπτικό της Ομοσπονδίας, ότι δηλαδή «η ολιστική μελέτη εφαρμόζεται μεν αλλά χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες και μάλλον ...αθόρυβα». Όταν ο ίδιος ο αντιπρόεδρος εκφράζει αυτούς τους προβληματισμούς για κάτι στο οποίο συμμετέχει και ο ίδιος και μάλιστα από καίριο πόστο, δεν χρειάζεται, νομίζω, να πούμε και πολλά πράγματα για το πώς έχει αυτή τη στιγμή η κατάσταση στην Ομοσπονδία της χώρας.

Δηλαδή, αυτή τη στιγμή η ΕΠΟ είναι «χωρισμένη» σε δύο ή τρία «στρατόπεδα;». Και ο καθένας κοιτάζει να περάσει τη δική του γραμμή; Γιατί και ο κ. Κουπτσίδης (μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής) λέει πως δεν έχει γνώση για το περιεχόμενο της επιστολής των FIFA και UEFA;

Τι συμβαίνει άραγε; Ποιος μπορεί να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις προκειμένου να ενημερωθεί και ο φίλαθλος κόσμος; Ρητορικά τα ερωτήματα προφανώς μιας και οι απαντήσεις είναι γνωστές. Ως συνήθως κανείς δεν είναι σε θέση να μιλήσει ξεκάθαρα. Τι είχαμε, τι χάσαμε. Κάπως έτσι είναι η κατάσταση εδώ και πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Δραγάτης Δημήτριος

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.