Με το… καλημέρα 600 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου

Με το… καλημέρα 600 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου

Με το… καλημέρα 600 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 579 ΦΟΡΕΣ

Παρά τα τρία χρόνια …διακοπής εξαιτίας της πανδημίας, ο Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου δεν φαίνεται να χάνει τη δυναμική του, δείγμα της σωστής οργάνωσης απ’ όλους όσοι είναι κοντά και στηρίζουν τη διοργάνωση. Ως γνωστόν, οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει, και ήδη 600 δρομείς απ’ όλο τον κόσμο έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους ηλεκτρονικά.

Φέτος ο αγώνας θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία των δρομέων κι όχι με τη virtual μορφή του όπως είχε γίνει πέρυσι, γι’ αυτό η οργανωτική επιτροπή δουλεύει πυρετωδώς ώστε όλοι οι συμμετέχοντες, εμβολιασμένοι ή με πιστοποιητικό νόσησης, να μείνουν και στις 10 Απριλίου απολύτως ευχαριστημένοι.

Σκοπός είναι ο αγώνας να διεξαχθεί με λιγότερους δρομείς σε σχέση με το 2019, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά ο ακριβής αριθμός συμμετεχόντων ανά αγώνισμα θα γίνει γνωστός στις 15 Μαρτίου με βάση και το πώς θα κυμανθεί το ενδιαφέρον για παρουσία.

Και φέτος η εκκίνηση για τη μαραθώνια απόσταση και για τον ημιμαραθώνιο θα δοθεί στις 7.30, δέκα λεπτά μετά θα ξεκινήσουν οι δρομείς των 10χλμ. και στις 11.40 αυτοί των 5 χλμ. Βάσει των πρωτοκόλλων όμως, δεν θα γίνει ο παιδικός αγώνας για μαθητές-μαθήτριες από τα δημοτικά σχολεία του νησιού μας.

*Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να συμπληρωθούν και ν’ αποσταλούν από τους ενδιαφερομένους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης (rhodesmarathon.gr).

Οι διοργανωτές μάλιστα έχουν φροντίσει και για εκπτωτικά πακέτα που αφορούν τους ανέργους, φοιτητές, μαθητές, αθλητές της ΕΑΣ Δωδεκανήσου, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, και ομαδικές εγγραφές.

Αυτοί θα πρέπει να προσκομίσουν ή ν’ αποστείλουν το σε ισχύ αποδεικτικό παραστατικό ιδιότητάς τους με email στη διεύθυνση info@myrace.gr, αμέσως μετά την εγγραφή τους.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!