Παναγιώτης Διακοφώτης: «Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά!»

Παναγιώτης Διακοφώτης:  «Θα συνεχίσουμε  ακόμα πιο δυναμικά!»

Παναγιώτης Διακοφώτης: «Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 198 ΦΟΡΕΣ

«Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά στις προκλήσεις της νέας τετραετίας τόνισε ο Παναγιώτης Διακοφώτης αμέσως μετά την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Ήταν κάτι αναμενόμενο φυσικά μιας και ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση. Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που συμβαίνει κάτι τέτοιο ενώ ήταν επίσης πρωτόγνωρο το ότι δεν συμμετείχαν όλα θα σωματεία (παρά μόνο 16), λόγω του νέου αθλητικού νόμου). Ο κ. Διακοφώτης ευχαρίστησε τα σωματεία για την ομόφωνη ανάδειξη της υποψηφιότητάς του. Ο ίδιος δήλωσε τα ακόλουθα:

«Με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ομόφωνη ανάδειξη της υποψηφιότητάς μου ως Προέδρου για ακόμα μια θητεία. Συγχαρητήρια σε όλα τα υποψήφια μέλη της εκτελεστικής και εξελεγκτικής επιτροπής που εξελέγησαν.

Θα ήθελα από τη θέση του Προέδρου της ΕΠΣΔ να διαβεβαιώσω όλα τα σωματεία της δύναμής μας ότι θα εξακολουθήσω πάντα να είμαι δίπλα τους, εργαζόμενος για την ανάπτυξη και την πρόοδο του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.

Ευχαριστούμε τα Σωματεία για τη συμμετοχή τους στην εκλογοαπολογιστικη Γ.Σ. της Ένωσης μας και για την ομόθυμη στήριξη του έργου μας. Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά στις προκλήσεις της νέας τετραετίας».

«Προσπάθεια με σύμπνοια, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα»
Ο Χρυσόστομος Ψέλλας αναδείχθηκε πρώτος στους «σταυρούς» προτιμήσεων καθώς κατάφερε να «πάρει» και τα δεκαέξι σωματεία τα οποία συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε τόνισε τα εξής:

«Η επανεκλογή μου ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή και χρέος για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Θέλω να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο Παναγιώτη Διακοφώτη καθώς και όλα τα υποψήφια μέλη της της Ε.Ε. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την εκλογή τους.

Επίσης να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, τους Προέδρους και τα διοικητικά συμβούλια, που με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, προσφέροντάς μου την πρώτη θέση, μεταξύ των εκλεγμένων, σε σταυρούς προτίμησης. Με σεβασμό στα Σωματεία της δύναμής μας και στην ιστορία της ΕΠΣΔ, η προσπάθεια που οφείλουμε να κάνουμε όλοι μας, θα χαρακτηρίζεται από σύμπνοια, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα για την υποβοήθηση της αναπτυξιακής πορείας και προόδου του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου».

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν