Ενημέρωση των στρατιωτικών για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Ενημέρωση των στρατιωτικών για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Ενημέρωση των στρατιωτικών για το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 342 ΦΟΡΕΣ

Ενημερωτική ανακοίνωση για την ανανέωση της κάρτας Mεταφορικού Ισοδύναμου, εξέδωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

Ειδικότερα, αναφέρονται σ’ αυτήν τα εξής:
«1. Η Έ́νωση Στρατιωτικών Περιφερειακή́ς Ενότητας Ρό́δου ενημερώνει τα μέ́λη της ότι θα πρέ́πει να προβού́ν σε ανανέωση – επικαιροποί́ηση της κάρτας του Μεταφορικού́ Ισοδύναμου για το έτος 2022, προκειμέ́νου να εξασφαλίσουν εκ νέου τη χρηματόδότηση των μετακινή́σεων–ταξιδιών τους (ακτοπλοϊκώς–αεροπορικώς).

2. Τα βή́ματα θα πρέπει να εί́ναι τα εξής:

α. Μπαίνουμε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Μεταφορικού́ Ισοδύναμου (https://metaforikoisodynamo.gr/) και πατά́με «είσοδος», αμέ́σως μετά οδηγού́μαστε στην ηλεκτρονική πλατφό́ρμα της Ανεξά́ρτητης Αρχής Δημοσίων Εσό́δων και πληκτρολογού́με τα στοιχεία μας με τους κωδικού́ς του TAXIS και στη συνέχειαα πατά́με «Εξουσιοδότηση».

β. Μεταφερό́μαστε στην κεντρικηή σελί́δα του Μεταφορικού Ισοδύναμου, ό́που μας ζητείται να κά́νουμε επικαιροποίηση της κά́ρτας για το έ́τος 2022 και πατάμε στο εικονίδιο που αναγρά́φει «Επικαιροποί́ηση της Ωφελούμενης Μονά́δας» και τέλος, πατάμε «Ενημέ́ρωση Ωφελού́μενης Μονάδας».

3. Παρακαλού́με τα μέλη μα να προβού́ν άμεσα στις απαραί́τητες ενέ́ργειες της ανανέ́ωσης – επικαιροποίησης της κά́ρτας του Μεταφορικού́ Ισοδύναμου για το έτος 2022, ώ́στε να ελαφρυνθούν από́ τα έ́ξοδα των μετακινήσεων – ταξιδιώ́ν τους (ακτοπλοϊκώ́ς – αεροπορικώ́ς).
4. Παρακαλού́με την Πανελλή́νια Ομοσπονδία Ενώ́σεων Στρατιωτικώ́ν (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), στην οποία κοινοποιεί́ται το παρόν έγγραφο, να προβεί́ στις απαραίτητες ενέργειες για την ενημέ́ρωση των συναδέ́λφων.»

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας