Ο Κολοσσός δεν είναι φέτος loser και τον… πάνε οι πλανήτες

Ο Κολοσσός δεν είναι φέτος loser και τον… πάνε οι πλανήτες

Ο Κολοσσός δεν είναι φέτος loser και τον… πάνε οι πλανήτες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 279 ΦΟΡΕΣ

Φέτος έχει αληθινά δημιουργήσει ένα καλό μπασκετικό «πρόσωπο» ο Κολοσσός κι απέχει πολύ από το συνονθύλευμα άλλων εγχειρημάτων, όχι μόνο στο νησί μας αλλά και σε άλλες περιοχές με εκπροσώπηση στην Basket League.

Απόδειξη αυτού αποτελεί η αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, γιατί εκεί όλοι όσοι γνωρίζουμε καλά σαν την παλάμη μας τους «θαλασσί» μπορούσαμε να μαντέψουμε τι θα γίνει στο τέλος.

Μέχρι και την περασμένη περίοδο, αν το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο, δεν θα μπορούσε να βρει η λήξη του άλλον νικητή από τον αντίπαλο του Κολοσσού… Ήταν τα φινάλε που μας διέλυαν κάθε φορά, γιατί φαινόταν πεντακάθαρα πως η ομάδα ήταν για κάτω από τη… μέση. Με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος οι… εφιάλτες ζωντάνεψαν στην Λάρισα, όμως η συνέχεια διέψευσε όλους όσοι τα …έβαψαν μαύρα.

Θετικό είναι ότι ο Κολοσσός έχει καθιερώσει ένα δικό του στιλ παιχνιδιού, όπως έχω αναφέρει κι άλλες φορές, κι αυτό προκύπτει από ένα πλάνο που ακολουθεί πιστά. Ο τρόπος λοιπόν είναι ένας και φέτος είναι επιτυχημένος, ασχέτως του ποιος αντίπαλος είναι απέναντι. Μπορεί η ομάδα στην Πάτρα να μην εντυπωσίασε, μα ακολούθησε και πάλι το πλάνο της.

Το πλάνο δεν της βγήκε, αλλά επειδή δεν έχει νοοτροπία loser, το σύμπαν, οι συγκυρίες και οι συμπτώσεις ήταν μαζί της και πήρε στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνος. Αυτό παλαιότερα δεν γινόταν και ίσως φταίει το …σύμπαν. Εγώ άλλη εξήγηση δεν βρίσκω.

Στις 5 Μαρτίου απέναντί της θα ‘ναι ο Άρης κι αν δεν αλλάξει η …θέση των πλανητών, ο Κολοσσός δεν έχει να φοβηθεί τίποτε.
Θα έχει στα «συν» και την επιστροφή του τραυματία Βασίλη Ξανθόπουλου, επομένως μπορεί με μια νέα νίκη να μην αποκτήσει καν… συγκάτοικο στην 4η θέση, για ένα καλύτερο μπασκετικό αύριο. Τώρα, αν αρθεί στο κοντινό μέλλον από την πολιτεία το μέτρο του 10% πληρότητας στις εξέδρες, θα μπορούμε να μιλάμε γι’ άλλες καταστάσεις, τουλάχιστον στην Καλλιθέα.

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ