Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου: Μόνος στην κορυφή ο Διαγόρας Βατίου

Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου: Μόνος στην κορυφή ο Διαγόρας Βατίου

Α’ Κατηγορία Δωδεκανήσου: Μόνος στην κορυφή ο Διαγόρας Βατίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 262 ΦΟΡΕΣ

Μόνος του στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας βρίσκεται ο Διαγόρας Βατίου ο οποίος νίκησε σε χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι με 2 – 1 την Αναγέννηση Ασφενδιού.

Η αναμέτρηση που ήταν της 11ης αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» και με αυτή τη νίκη η ομάδα του Διαγόρα Βατίου έφθασε αισίως τους 30 βαθμούς.

Τα πάντα κρίθηκαν από το 48’ έως και το 60’ διάστημα κατά το οποίο μπήκαν και τα τέσσερα τέρματα της αναμέτρησης. Το σκορ άνοιξε ο Λάππας στο 48’ ενώ στο 51’ ο Σέγκνις Πρέτσι πέτυχε το 2 – 0. Οι Κώοι μείωσαν με τον Μαυρίδη στο 53’ και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι αλλά στο 60’ ο Λαζίδης έκανε το 3 – 1 «καθαρίζοντας» έτσι το παιχνίδι.

To παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς και «βοηθοί» του ήταν οι Γιαννούλης και Ζαρίδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Κυριακίδης, Τζοβαλίν, Αδάμος (46’ Αρέτογλου), Λάππας, Ζερβός, Λαζίδης, Αλιμερκάι, Τζελάι, Πρέτσι (89’ Μίσκου), Γκινής (76’ Κανάρης), Μπανουσάι (89’ Κοτζιάς)
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ: Ήλιος, Θεοδώρου, Χιούσι (69’ Τράκας), Σωτίρι, Θωνιάτης, Μαυρίδης, Παπαχαραλάμπους (78’ Ζαμάγιας), Γεροβασίλης, Σπύρου, Κουρζής, Παρασκευδάκης (46’ Πης).

Άνετος ο Αστέρας Παστίδας
Σε άλλο χθεσινό παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του ίδιου ομίλου, ο Αστέρας Παστίδας δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ΑΕ Κω την οποία και κέρδισε με 8 – 1. Το σκορ είναι χαρακτηριστικό της εικόνας του παιχνιδιού το οποίο δεν αντέχει σε καμία ιδιαίτερη κριτική.

Από δυο τέρματα πέτυχαν οι Μιχάλης Αυγενικού (38’, 43’), Σαγανάς (10’, 81’) και Βολονάκης (79’, 90’) και από ένα οι Κώστας Θάνος (23’) και Μιχάλης Λιαμής (86’).

Το μοναδικό τέρμα των Κώων σημείωσε ο Γιώργος Κεφαλιανός (59’).

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”