Καταδικάστηκε 27χρονη για ληστεία

Καταδικάστηκε 27χρονη για ληστεία

Καταδικάστηκε 27χρονη για ληστεία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 624 ΦΟΡΕΣ

Το εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου (μεταβατική έδρα Κω) βρέθηκε 27χρονη κατηγορούμενη για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος ανήλικης.

Το περιστατικό είχε συμβεί στην Κω πριν από έξι χρόνια και είχε εξιχνιαστεί από το Τμήμα Ασφαλείας του νησιού. Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονταν η 27χρονη που τότε ήταν 21 ετών και ένας ανήλικος ηλικίας την περίοδο εκείνη 17 ετών.

Η υπόθεση διαχωρίστηκε ως προς τον 17χρονο (σήμερα είναι 23 ετών) που θα λογοδοτήσει στο αρμόδιο δικαστήριο ανηλίκων, ενώ η 27χρονη δικάστηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2022 από το Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου (μεταβατική έδρα Κω).

Το δικαστήριο έκρινε ένοχη την 27χρονη με τα ελαφρυντικά του προτέρου σύννομου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας και της επέβαλλε ποινή φυλάκισης 30 μηνών με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δύο κατηγορούμενοι στις 5 Νοεμβρίου 2016 το απόγευμα επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα αφαίρεσαν βίαια κινητό τηλέφωνο από την 17χρονη κοπέλα.

Το κλεμμένο τηλέφωνο βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο, ενώ κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν οι εμπλεκόμενοι.

Διαβάστε ακόμη

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο