«Βάλτε κράνος» προειδοποίησε συναδέλφους του, αντιδήμαρχος της Ρόδου!

«Βάλτε κράνος» προειδοποίησε συναδέλφους του, αντιδήμαρχος της Ρόδου!

«Βάλτε κράνος» προειδοποίησε συναδέλφους του, αντιδήμαρχος της Ρόδου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1380 ΦΟΡΕΣ

Ο μήνας του… μέλιτος ανάμεσα στους αντιδημάρχους του νέου διοικητικού σχήματος που ορίστηκε αρχές του 2022 στον δήμο της Ρόδου φαίνεται ότι ήδη έλαβε τέλος!

Στην προχθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία αρκετών αντιδημάρχων υπήρξαν έντονες ενστάσεις για τον τρόπο που ορισμένα στελέχη βλέπουν τα πράγματα και κυρίως για την αισιοδοξία που επικρατεί ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά το ερχόμενο καλοκαίρι, κυρίως σε ό,τι αφορά την «καυτή πατάτα» της αποκομιδής των σκουπιδιών!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στην εν λόγω σύσκεψη υπήρξε ένας συγκεκριμένος αντιδήμαρχος, ο οποίος κάνοντας τον συνήγορο του διαβόλου, υπενθύμισε στους συναδέλφους του ότι η νέα σύμβαση με τον ιδιώτη που θα κερδίσει τον διαγωνισμό θα μπορεί να υπογραφεί γύρω στον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο του 2022 και συνεπώς θα χαθεί ουσιαστικά και η τρέχουσα σεζόν με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Επιπλέον υποστήριξε ότι τις δύο προηγούμενες χρονιές δεν υπήρξε μεγάλο εύρος αντιδράσεων από τους πολίτες λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού. Οπότε στις αισιόδοξες αντιδράσεις των υπολοίπων ότι… όλα θα πάνε καλά, απάντησε προειδοποιώντας τους να λάβουν τα μέτρα τους! Για την ακρίβεια τους είπε «βάλτε κράνος γιατί η οργή του κόσμου θα είναι μεγάλη και θα ξεσπάσει πάνω μας»…

Μπ.Μ.

Διαβάστε ακόμη

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Από τα παλιά...

Τιμήθηκε στην Αυστραλία Σιαννίτισσα 101 ετών

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών