Εισαγγελική παρέμβαση για την αυτοκτονία του 60χρονου στην Κάρπαθο

Εισαγγελική παρέμβαση για την αυτοκτονία του 60χρονου στην Κάρπαθο

Εισαγγελική παρέμβαση για την αυτοκτονία του 60χρονου στην Κάρπαθο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 999 ΦΟΡΕΣ

Κύκλος ανακρίσεων και καταθέσεων που θα φωτίσουν τη σκοτεινή περίπτωση και τα όσα προηγήθηκαν της αυτοκτονίας ενός 60χρονου πατέρα στο νησί της Καρπάθου, ξεκίνησε από χθες στο νησί, μετά από την εντολή που έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κα Παπαγιαννίδου, στους αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού.

Μαρτυρίες, στοιχεία, αναρτήσεις στο διαδίκτυο και βέβαια το επίμαχο βίντεο που κυκλοφόρησε στο νησί με τις ερωτικές στιγμές συγγενικού προσώπου του αυτόχειρα, έχουν ήδη κλειδωθεί στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών.

Στόχος της έρευνας που διενεργούν οι διωκτικές αρχές είναι να βρεθούν τα πραγματικά αίτια που οδήγησαν τον 60χρονο από την Κάρπαθο να βάλει τέρμα στη ζωή του με την κυνηγετική του καραμπίνα, καθώς δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα.

Οι μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα οι αστυνομικές αρχές κάνουν λόγο για βίντεο που κυκλοφόρησε στο νησί κι έφθασε και στα χέρια του πατέρα, το οποίο έδειχνε συγγενικό του πρόσωπο να έχει ερωτικές περιπτύξεις.

Ήδη οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, έχουν καλέσει κι έχουν δώσει καταθέσεις για το γεγονός αυτό τρία τουλάχιστον συγγενικά πρόσωπα του αυτόχειρα ενώ ένα ακόμα άτομο κλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού δίνοντας τη δική του εκδοχή τόσο για το συγκεκριμένο όσο και για άλλα βίντεο που κυκλοφόρησαν και στάλθηκαν μέσω των κινητών τηλεφώνων.

Βέβαιο θεωρείται, τέλος, ότι στην όλη υπόθεση θα κληθεί να συνδράμει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., αποκωδικοποιώντας στοιχεία και δεδομένα που φαίνεται ότι διακινήθηκαν και τα οποία βρίσκονται ήδη στα χέρια των αστυνομικών αρχών του νησιού.

Διαβάστε ακόμη

Σε 5 έτη κάθειρξης ο 39χρονος και σε 3 έτη φυλάκισης ο 56χρονος

Συλλήψεις για ναρκωτικά και άσκοπους πυροβολισμούς σε Ρόδο και Κάρπαθο

Θείος και ανιψιός κατηγορούνται ότι απήγαγαν και τραυμάτισαν 40χρονο

Για εμπρησμό από πρόθεση κατηγορούνται δύο αλλοδαποί

Για ληστεία και κλοπές πρόκειται να δικαστούν τέσσερις Ρομά

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε 21χρονος που κατείχε ναρκωτικά

Προφυλακίστηκαν δύο Σύριοι για μεταφορά μεταναστών

Έκλεψε τον εργοδότη του