Καταψήφισαν την πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ

Καταψήφισαν την πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ

Καταψήφισαν την πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2554 ΦΟΡΕΣ

Τσ. Κιαχαγιά, Αλ. Κολιάδης, Ευδ. Πάττα και Σπ. Σπυρόπουλος

Τέσσερις σύμβουλοι της πλειοψηφίας που ανήκουν στη δημοτική αρχή, καταψήφισαν χθες το μεσημέρι την πρόταση για αλλαγή λογισμικού προγράμματος σε άλλη εταιρεία, που κατέθεσε στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΡ ο πρόεδρος της εταιρείας και αντιδήμαρχος κος Γιάννης Καμπούρης, γεγονός που εκ των πραγμάτων προκαλεί έντονα ερωτήματα.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ που καταψήφισαν την πρόταση του προέδρου κου Γιάννη Καμπούρη και υπερψήφισαν την πρόταση που έφεραν οι κ.κ. Σπύρος Σπυρόπουλος και Δημήτρης Ζανεττούλης αντίστοιχα ήταν:

Η κα Τσαμπίκα Κιαχαγιά, Ευδοκία Πάττα – Αποστολίδη, Αλέξανδρος Κολιάδης και Σπύρος Σπυρόπουλος. Υπερψήφισαν επίσης την πρόταση οι κ.κ. Δημήτρης Ζανεττούλης και Αγαπητός Πάλλας.
Υπέρ της πρότασης του προέδρου ψήφισαν τα μέλη: Σάκης Στάγκας, Θεοδόσιος Μαρκουλής (λαϊκό μέλος), Παναγιώτης Ιωαννίδης (εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα), Ελευθέριος Καρανικόλας (εκπρόσωπος εργαζομένων) και ο ίδιος ο πρόεδρος.

Κατά συνέπεια, η πρόταση του προέδρου κου Καμπούρη, απορρίφθηκε με 6 ψήφους έναντι 5 ψήφων.
Μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας και μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ κ.κ. Αγαπητός Πάλλας και Δημήτρης Ζανεττούλης, χαρακτήρισαν πολιτικά ορθή και νόμιμη την απόφαση που πήρε η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ και υπογράμμισαν ότι αυτό που έχει σημασία είναι να μπορούμε να λαμβάνουμε τις ορθές αποφάσεις προς όφελος της εταιρείας και των εργαζομένων.

Χαρακτήρισαν δε ορθή και τεκμηριωμένη την πρόταση που κατέθεσε ο κος Σπύρος Σπυρόπουλος, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι θα πρέπει πριν από τη λήψη οποιασδήποτε τέτοιας απόφασης, να υπάρχει γνωμοδότηση και αξιολόγηση από ειδικούς της εταιρείας.

Την πρόταση Σπυρόπουλου συμπλήρωσε ο κος Ζανεττούλης, ζητώντας να υπάρξει εκτός από την αξιολόγηση των ειδικών και έγγραφη γνωμάτευση από τη νομική υπηρεσία της ΔΕΥΑΡ αν είναι εφικτό να αλλάξει η σύμβαση που υπάρχει από συγκεκριμένη εταιρεία και η οποία λήγει στο τέλος του 2023.

Στην ίδια συνεδρίαση, ο κος Αλέξανδρος Κολιάδης, άσκησε κριτική για τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας, επισημαίνοντας ότι είναι απαράδεκτο δυόμισι χρόνια μετά να διαπιστώνουμε τώρα ότι ένα πρόγραμμα ήταν λανθασμένο και ότι δεν λειτούργησε όπως έπρεπε.

Ο ίδιος μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε ανοικτό και το ζήτημα της παραίτησής του από το δ.σ. της ΔΕΥΑΡ.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο