Χαμόγελα ξανά στον Διαγόρα

Χαμόγελα ξανά στον Διαγόρα

Χαμόγελα ξανά στον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 260 ΦΟΡΕΣ

Να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο και να προσθέσει και άλλους πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του θέλει ο Διαγόρας, ο οποίος πήρε μεγάλη ψυχολογική ώθηση από τη νίκη που έκανε στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Ρόδο. Ήταν ένα «τρίποντο» που οπωσδήποτε ο «Γηραιός» χρειαζόταν πάρα πολύ και θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήρθε την κατάλληλη στιγμή, σε μια οπωσδήποτε κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι πανηγυρισμοί λοιπόν καλά κρατούν στο «στρατόπεδο» των «κυανέρυθρων», με τον προπονητή πάντως Γιάννη Προβίδα να ζητάει μεγάλη προσοχή ενόψει της συνέχειας μιας και το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά.

«Ντροπή» λέει ο Διαγόρας προς τη διοίκηση της Ρόδου!
Στο μεταξύ, απ’ ό,τι φαίνεται ξέσπασε «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ του Διαγόρα και της Ρόδου με αφορμή τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Χθες, η διοίκηση του « Γηραιού» έδωσε τη δική της απάντηση σε μια ανακοίνωση που είχε βγάλει η Ρόδος λίγο μετά το τέλος του αγώνα. Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας θα ήθελε να συγχαρεί την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής. Επίσης, θέλει να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές τις ΠΑΕ Ρόδος και μόνο τους ποδοσφαιριστές, για το ήθος και την επαγγελματικότητά τους. Είναι πραγματικά ήρωες! Τους ευχόμαστε υγεία και στο τέλος να τα καταφέρουν, γιατί μόνο αυτοί στέκονται στο ύψος τον περιστάσεων.

Επειδή εμείς ζούμε στην Αθήνα και τα μαθαίνουμε πρώτοι, έχετε ακόμη να αντιμετωπίσετε και μια απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας που εκκρεμεί, αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείτε να τα βάλετε με την «τεράστια» διοίκηση σας που κάνει ό,τι μπορεί για να σας σχολιάζει αρνητικά ολόκληρη η Ελλάδα, με …περίεργες «Κάρτες Υγείας» και αποκορύφωμα, τη χρησιμοποίηση αμυντικού ποδοσφαιριστή στη θέση του τερματοφύλακα, γιατί δεν είχε τη διορατικότητα ώστε να φτιάξει ένα άρτιο ρόστερ ομάδας. Ντροπή!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλαθλο κόσμο του Διαγόρα και ιδιαίτερα, στη «Θύρα 6», που τη θέλουμε δίπλα μας μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί…».

Η ανακοίνωση της Ρόδου
Η ανακοίνωση που είχε βγάλει η Ρόδος μετά το παιχνίδι, έλεγε τα εξής: «Ομολογούμε ότι δεν περιμέναμε τέτοια κακία και αντιμετώπιση. Ήταν αυτοί οι υποδεέστεροι και το δείξανε. Με αυτή την ομάδα έχουν ήδη παρει τον κατήφορο και σίγουρα δεν τους σταματά μια νίκη με 1-0, όταν στον αγώνα αυτό ήταν ταμπουρωμένοι και λίγοι!

Χαιρόμαστε γιατί σήμερα φάνηκε η ψυχή ενός παιδιού που αναδεικνύει την ψυχή της Ρόδου! Για τον παίκτη αυτό μόνο, θα παλέψουμε ως το τέλος. Για να τη σώσουμε και να μεγαλουργήσουμε στη συνέχεια. Όσο για τους αντιπάλους, λυπούμαστε για τους Μάκηδες τους… και για τον τρόπο που αυτοί νόμισαν ότι θα παίξουν απέναντι στην πιο καθαρή ομάδα της κατηγορίας!».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”