Σύσκεψη στη ΔΕΥΑΡ για την ποιότητα του νερού στη Ρόδο

Σύσκεψη  στη ΔΕΥΑΡ για την ποιότητα του νερού στη Ρόδο

Σύσκεψη στη ΔΕΥΑΡ για την ποιότητα του νερού στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 534 ΦΟΡΕΣ

Η βελτίωση της ποιότητας του νερού που παρέχεται από το δίκτυο της ΔΕΥΑΡ σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις στη Ρόδο ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της επιχείρησης υπό την προεδρία του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη.

Στην σύσκεψη κλήθηκαν και έδωσαν το «παρών» ο προϊστάμενος του Χημείου της ΔΕΥΑΡ, ο προϊστάμενος του τομέα Αποχέτευσης της επιχείρησης κ. Καραβόλιας, η γενική διευθύντρια κ. Παπαμανώλη και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες που εμπλέκονται με το ζήτημα.

Με δεδομένο ότι υπάρχει θέμα με την ποιότητα του νερού εξετάστηκαν οι αναλύσεις που έχει στη διάθεσή της η επιχείρηση από τη χημική της υπηρεσία και αναζητήθηκαν τρόποι για τη βελτίωση. Ενας από αυτούς είναι η χλωρίωση του νερού με διαφορετικά αλλά προφανώς καλύτερο τρόπο ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα του νερού.

Και δεύτερη σύσκεψη
Ωστόσο έγινε και δεύτερη σύσκεψη χθες το απόγευμα με τη συμμετοχή ορισμένων από τους διευθυντές της επιχείρησης πάλι παρουσία της γενικής διευθύντριας κ. Παπαμανώλη.

Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου
Την περασμένη Δευτέρα θα πρέπει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ υπό την προεδρία του κ. Καμπούρη.

Στη συνεδρίαση έγινε συζήτηση για τα ηλεκτρονικά συστήματα και το λογισμικό σύστημα της επιχείρησης. Πρόταση του προέδρου ήταν η αλλαγή της εταιρείας που χειρίζεται τα συστήματα. Η σύμβαση με την υπάρχουσα εταιρεία λήγει το 2023.

Με δεδομένο ότι έγινε ενημέρωση ο πρόεδρος ζήτησε ψηφοφορία. Εφόσον έγινε αυτό τέθηκε και δεύτερη πρόταση αφού ζητηθεί γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας αλλά και των διευθυντών της επιχείρησης επίσης να γίνει αξιολόγηση των προγραμμάτων. Αξιολόγηση προγραμμάτων ζήτησε και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Σπυρόπουλος.

Δεν εγκρίθηκε η πρόταση που κατέθεσε ο πρόεδρος της επιχείρησης αλλά η δεύτερη πρόταση που κατατέθηκε από τη μειοψηφία.
«Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό να περνάει πρόταση της μειοψηφίας αλλά αυτή πιστεύουμε πως είναι η περισσότερο ορθή για την επιχείρηση» δήλωσε στο “skyrodos.gr” ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της ΔΕΥΑΡ κ. Δ. Ζανεττούλης.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο