Πολλή μαστοράντζα, ρε παιδιά, στο στάδιο «Διαγόρας» και σε καλό να μας βγει…

Πολλή μαστοράντζα, ρε παιδιά, στο στάδιο «Διαγόρας» και σε καλό να μας βγει…

Πολλή μαστοράντζα, ρε παιδιά, στο στάδιο «Διαγόρας» και σε καλό να μας βγει…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 340 ΦΟΡΕΣ

Ενημερωθήκαμε από τον Δήμο Ρόδου, που λέτε, πριν από πέντε ημέρες για τα έργα στο δημοτικό στάδιο «Διαγόρας», για τον …φίλο μας τον «Φιλόδημο», τα Υπουργεία, τους φορείς, το μπαγιόκο, τη σειρά των εργασιών ακόμα και στο ποδηλατοδρόμιο, κι ότι θα παραδοθεί «κούκλα» στα τέλη του 2022.

Δεν μπορούμε να πούμε τώρα ότι μας αφήνει παγερά αδιάφορους η όλη μαστοράντζα εκεί, όμως η συμπαθής τάξη των ποδοσφαιρόφιλων ή και των παραγόντων, μη σας πω, ίσως το βλέπουν διαφορετικά.

Έτσι όπως θα προχωρήσει, θα μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες επιπέδου ή για να το πω απεριφράστως, αγώνες της Σούπερ Λίγκα; Διότι εδώ έχουμε ομάδες, ομάδες καλές με όνειρα και σχέδια και ίσως δεν είναι πολύ μακριά χρονικά η μέρα που θα τις καμαρώσουμε και πάλι ψηλά.

Τόσο ψηλά που ίσως δεν θα είναι καν ορατές… Πού πας, βρε, στον …γάμο χωρίς σπίτι δικό σου να σε φάνε τα ενοίκια και οι σπιτονοικοκύρηδες να σου ζητάν τα κοινόχρηστα και να σου σπάνε τα νεύρα κάθε λίγο και λιγάκι; Στο δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρθηκε ό,τι έπρεπε ν’ αναφερθεί κι έγινε ό,τι έπρεπε να γίνει…

Εμείς όμως (το «εμείς» ερμηνεύστε το όπως θέλετε, δεν με νοιάζει), έχουμε ένα σωρό ερωτήσεις διευκρινιστικές και πρέπει να βρεθεί ένας χριστιανός να τις απαντήσει. Βεβαίως, είναι καλό να περιμένουμε κομματάκι να διαπιστώσουμε πώς θα κυλήσουν τα έργα, για να δούμε την τελική μορφή ενός σταδίου-συμβόλου του ροδίτικου αθλητισμού και κυρίως της ποδηλασίας και του ποδοσφαίρου. Θυμάστε πριν από δυο χρόνια τι έγινε με τις φήμες περί καλύψεως του ποδηλατοδρομίου σε περίπτωση συμμετοχής ομάδας μας στη Σούπερ Λίγκα.

Όλα τούτα βεβαίως διαδραματίστηκαν πριν την πανδημία που διέλυσε το σύμπαν, αλλά δεν είναι και ν’ αντιμετωπίζουμε συχνά αυτές τις καταστάσεις. Δεν θέλω να με χαρακτηρίσετε κακό γιατί δεν είμαι ή παράξενο. Αλλά θα σας κάνω τη χάρη να περιμένω κάτι μήνες και να τα πούμε πια αν δούμε εκπρόσωπο του νησιού μας να κάνει πρωταθλητισμό στη Β’ Εθνική, ή όπως κι αν ονομάζεται αυτή, τη νέα περίοδο…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου