Άγιος Γεώργιος Μαλώνας: «Ζούμε το θέατρο του παραλόγου»

Άγιος Γεώργιος Μαλώνας: «Ζούμε το θέατρο του παραλόγου»

Άγιος Γεώργιος Μαλώνας: «Ζούμε το θέατρο του παραλόγου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 373 ΦΟΡΕΣ

Ακόμα μια ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε χθες η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας. Αυτή τη φορά με αφορμή την ποινή στον τερματοφύλακα της Δημήτρη Καραγιάννη.

Αναλυτικά:
«Το θέατρο του παραλόγου! Αφού γίναμε μάρτυρες σφαγιαστικής διαιτησίας μέσα στο ίδιο μας το γήπεδο από τον κ. Ατσικνούδα και τους βοηθούς του, η κωμωδία δυστυχώς είχε και συνέχεια… Με έκπληξή μας σήμερα μάθαμε ότι το «κομπλεξικός» θεωρείται υβριστική συμπεριφορά και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Δημήτρης Καραγιάννης τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές επειδή είχε το… θράσος ως αρχηγός να διαμαρτυρηθεί προς τον διαιτητή για τις αποφάσεις που πήρε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αδίκησαν καταφανέστατα την ομάδα μας.

Με την ίδια ευαισθησία που ο εν λόγω διαιτητής έβγαλε την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας, Ανδρέα Γεωργά «έτρεξε» να γράψει στο Φύλλο Αγώνα τη… βρισιά του τερματοφύλακά μας η οποία τιμωρήθηκε τόσο βαριά.
Θα θέλαμε να μάθουμε ποια είναι η τιμωρία του κ. Ατσικνούδα, γιατί βλέπουμε ότι ορίστηκε να διευθύνει παιχνίδι κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο, θέτοντας σε κίνδυνο κι άλλη ή άλλες ομάδες με παρόμοια διαιτησία του.

Άραγε ο παρατηρητής διαιτησίας τι έγραψε στην έκθεσή του για τον διαιτητή και τους βοηθούς του; Υπάρχει τιμωρία για αυτούς τους κύριους που κλέβουν με το έτσι θέλω τον ιδρώτα ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών ή μόνο το «κομπλεξικός» τιμωρείται;

Ελπίζουμε σε μια δίκαιη και για τις δύο ομάδες διαιτησία στο αυριανό παιχνίδι και για ακόμα μια φορά καλούμε τον κόσμο μας να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο Μαλώνας και να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μέσα σε κόσμια πλαίσια, μην απαντώντας σε τυχόν προκλήσεις».

Διαβάστε ακόμη

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!