Πολύς ντόρος έχει γίνει εσχάτως για την απόδοση των διαιτητών και την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ

Πολύς ντόρος έχει γίνει εσχάτως για την απόδοση των διαιτητών και την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ

Πολύς ντόρος έχει γίνει εσχάτως για την απόδοση των διαιτητών και την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΔ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 171 ΦΟΡΕΣ

Όταν μιλάει ο Γκαστόνε

Πολύς ντόρος έχει γίνει εσχάτως κι αφορά περισσότερο την απόδοση των διαιτητών, τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνος και πώς αυτά ερμηνεύονται από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΔ.

Σίγουρα υπάρχει το γράμμα και το πνεύμα του νόμου, όμως αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, θα πρέπει να σταθούμε στα κύρια σημεία αυτής της …ιστορίας που είναι η συμπεριφορά και το επίπεδο ποδοσφαιριστών και διαιτητών.

Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι ο καθείς πρέπει να διατηρεί στοιχειωδώς την ψυχραιμία του και να μην ξεφεύγει κι αυτό αφορά περισσότερο τους παίκτες που, η αλήθεια είναι, ότι αρκετές φορές υπερβαίνουν τα εσκαμμένα.

Όλα αυτά φυσικά δεν συμβαίνουν μόνο στο τοπικό αλλά και σε διοργανώσεις διεθνούς επιπέδου, γιατί ο άνθρωπος με νεύρα χρειάζεται τη δική του… αρένα, ασχέτως αν αυτή έχει εκατό ανθρώπους ή δέκα χιλιάδες κόσμου.

Πάμε επίσης και στο ότι οι διαιτητές είναι ό, τι αξίζει στο τοπικό από πλευράς επιπέδου και δεν γίνεται να ορίζονται όλο διεθνείς σε παιχνίδια ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Αυτούς έχουμε, δηλαδή, αυτά ξέρουν κι αυτά κάνουν και μάλιστα σε διοργανώσεις από τις οποίες απουσιάζει το VAR και δεν πρόκειται φυσικά να έρθει ποτέ, γι’ αυτό απαιτείται η απαραίτητη ψυχραιμία.

Τώρα, αν αρχίσουμε τις δημοσιεύσεις και στην κοινωνική δικτύωση, τότε το παιχνίδι πάει αλλού και δεν ξέρουμε σε ποιες ατραπούς μπορεί να οδηγήσει. Ψυχραιμία…

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.