Η Νικόλ Κυριακοπούλου χαρίζει στον δωδεκανησιακό στίβο …στιγμές

Η Νικόλ Κυριακοπούλου χαρίζει  στον δωδεκανησιακό στίβο …στιγμές

Η Νικόλ Κυριακοπούλου χαρίζει στον δωδεκανησιακό στίβο …στιγμές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 222 ΦΟΡΕΣ

Δεν έχουν… τέλος οι βραβεύσεις της Νικόλ Κυριακοπούλου, μιας σπάνιας αθλήτριας με ήθος και «κόσμημα» του δωδεκανησιακού στίβου εδώ κι εννιά χρόνια με τη μεταγραφή της στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009.

Μια κίνηση αληθινά σημαντική από έναν σύλλογο με κύριο σκοπό την ανάπτυξη και την ανάδειξη μιας γενιάς αληθινών πρωταθλητών από κάθε σημείο του νησιού. Προχθές, και πάλι, σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, η Νικόλ Κυριακοπούλου είχε την τιμητική της στην εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ για να πει ένα «ευχαριστώ» σ’ όλους όσοι υπό αντίξοες συνθήκες ελέω κορωνοϊού διακρίθηκαν μέσα στο 2022 σε διεθνές επίπεδο.

Η πρωταθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 ήταν εκεί για την πορεία της και την 8η θέση τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και παρέλαβε το βραβείο με την κορούλα της Λένια. Στην εκδήλωση βρέθηκε κι ο πρόεδρος του συλλόγου κι ένας από τους σημαντικούς εργάτες του δωδεκανησιακού στίβου, ο Σπύρος Ράμμος, σε μια φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου χαρίζει στιγμές και μόνον στιγμές έμπνευσης σ’ όλους τους αθλητές του συλλόγους της, κι αυτό είναι το σημαντικότερο, όταν πριν από εννιά χρόνια αρκετός… κόσμος νόμισε πως ήταν απλώς μια μεταγραφή για λόγους «βαθμοθηρίας».

Κατά την πορεία της τα τελευταία χρόνια η πρωταθλήτρια του επί κοντώ πέρασε αρκετές φάσεις, από σοβαρούς τραυματισμούς μέχρι τη γέννηση της κόρης της και τον κορωνοϊό, που άφησε εκτός δράσης αρκετούς αθλητές κι αθλήτριες επιπέδου σ’ όλο τον κόσμο.

Όλα αυτά είναι από μόνα τους ένα ολόκληρο… βιβλίο αθλητικής ανάπτυξης κι ανάδειξης στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, ως δίδαγμα για τα πιτσιρίκια του που είναι πάντοτε παρόντα στις μεγάλες διοργανώσεις της ηλικιακής τους κατηγορίας.

Είναι η παρουσία της Νικόλ Κυριακοπούλου μια από τις πολύ σπάνιες περιόδους στον αθλητισμό του νησιού που μια προσωπικότητα έχει εμπνεύσει σε τόσο μεγάλο βαθμό μια γενιά ουσιαστικά και της δίνει εφόδια για το εγγύς μέλλον. Τώρα, όλο αυτό ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 πρέπει να συνεχίσει να το… μεταφράζει σωστά, όπως το κάνει άλλωστε και πιάνει τόπο.

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.