ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου: «Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της τοπικής ΝΔ»

ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου: «Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της τοπικής ΝΔ»

ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου: «Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα της τοπικής ΝΔ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 376 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωση - απάντηση που εξέδωσε η Νομαρχική Επιτροπή Ν. Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ προς την ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ, αναφέρει τα εξής:

«Ενοχλείται» η ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ από το κοινοβουλευτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωσή της που υπογράφει ο υπεύθυνος Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Δεν ξέραμε ότι οι βουλευτές μας χρειάζονταν τη συγκατάθεσή της πριν καταθέσουν Ερώτηση στη Βουλή ή ότι πρέπει να περάσουν από λογοκρισία για το ποια Ερώτηση είναι «ανούσια» και ποια όχι!

Αντί να διεκδικεί λύσεις για τα προβλήματα που βιώνουν οι νησιώτες, εξαιτίας της ανάλγητης Κυβέρνησής της, ενοχλείται που το κάνει η Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Έχει δε το θράσος να βάλλει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του βουλευτή μας, Νεκτάριου Σαντορινιού, που δεν ενέταξε τα αγροτικά εφόδια στο Μεταφορικό Ισοδύναμο, όταν η Κυβέρνησή της το Μεταφορικό Ισοδύναμο το έχει απαξιώσει εντελώς.

Προφανώς δεν γνωρίζει ότι η μεταφορά των αγροτικών εφοδίων επιδοτείτο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και δεν μπορούσε να υπαχθεί στο Μεταφορικό Ισοδύναμο. Όσα εξ’ αυτών δεν επιδοτούντο, ήταν ενταγμένα.

Δεν γνωρίζει ή μήπως σκοπίμως παραβλέπει η ΔΕΕΠ της ΝΔ ότι οι νησιώτες επιχειρηματίες δεν έχουν ακόμα πληρωθεί το Μεταφορικό Ισοδύναμο του α΄ εξαμήνου του 2021;

Δεν γνωρίζει ή μήπως σκοπίμως παραβλέπει ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ κατήργησε το Μεταφορικό Ισοδύναμο στα καύσιμα στα μικρά νησιά και δεν το επέκτεινε στα μεγάλα, όπως είχε προβλεφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για το Σεπτέμβριο του 2019, με αποτέλεσμα οι νησιώτες να πληρώνουν πανάκριβα τη βενζίνη;

Όσο για τους αγρότες, που τόσο κόπτεται η ΔΕΕΠ της ΝΔ, μήπως να έκανε τον κόπο να ρωτούσε την Κυβέρνησή της γιατί δεν ενεργοποιεί το νόμο που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ για την αποζημίωση των αγροτών από τις καταστροφές που υφίστανται από τα ελάφια;

Θα αναφωνούσαμε «ΕΛΕΟΣ» από τα ψεύδη που χρησιμοποιεί για να βγει από τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά έχει αποδείξει τόσο αυτή όσο και η Κυβέρνησή της ότι δεν επιδεικνύουν κανένα έλεος για τους πολίτες.

Βιώνει άλλωστε ο ελληνικός λαός την αναλγησία τους τόσο στην υγειονομική κρίση, όσο και στην κρίση της ακρίβειας και της ενέργειας.

Ας μην ανησυχεί η ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου της ΝΔ για την τύχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ας αρχίσει να ανησυχεί για το κόμμα της και την επικίνδυνη πορεία του, που προκαλεί εξαθλίωση και φτώχεια στην κοινωνία, που λυμαίνεται δημόσιο χρήμα, που ιδιωτικοποιεί τα πάντα εξυπηρετώντας «κολλητούς».

Υ.Γ. Όσο για τους «κυρίους της Αριστεράς» στους οποίους κάνει υποδείξεις ο συντάκτης του κειμένου, καλό είναι στην επόμενη ανακοίνωση της τοπικής ΝΔ, να θυμηθούν ότι υπάρχουν και γυναίκες. Όχι μόνο στην Αριστερά, αλλά στην πολιτική ζωή της χώρας γενικότερα.

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο

Βασίλης Α. Υψηλάντης: « Η κυβέρνηση στη διαμόρφωση του Νέου Δικαστικού Χάρτη της χώρας έλαβε υπόψη τα προβλήματα της νησιωτικότητας»