Κ. Ταρασλιάς: Δεν μπορεί να φέρνει την καταστροφή ο τέως δήμαρχος Ρόδου

Κ. Ταρασλιάς: Δεν μπορεί να φέρνει την καταστροφή ο τέως δήμαρχος Ρόδου

Κ. Ταρασλιάς: Δεν μπορεί να φέρνει την καταστροφή ο τέως δήμαρχος Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 293 ΦΟΡΕΣ

«Τι να το κάνει το μασούρι ο Δήμος Ρόδου. Ποια έργα είχαν συμβασιοποιηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή; Ποια είχαν ανατεθεί; Οι εκθέσεις που έχουμε στη διάθεσηήμας λένε πως δεν εκτελούνταν στο 100% ο προϋπολογισμός του Δήμου Ρόδου. Εκτελούνταν μόνο τα 35 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν μπορεί να φέρνει την καταστροφή ο τέως δήμαρχος Ρόδου», δήλωσε μιλώντας στον “Sky 100,8” με αφορμή την κριτική που άσκησε ο επικεφαλής της παράταξης μείζονος μειοψηφίας τέως δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Κώστας Ταρασλιάς.

Με αφορμή τη δήλωση του κ. Χατζηδιάκου ότι δεν υπάρχει πίσσα για τις ασφαλτοστρώσεις ο κ. Ταρασλιάς τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία κοινότητα που να μην έχει λάβει υλικά για έργα.

«Δεν είναι η πραγματικότητα η κλάψα στον Δήμο Ρόδου. Ο κ. Χατζηδιάκος μας λέει πολλά πράγματα που είναι τραγικά. Σαν να μας τονίζει ότι ο Δήμος πρέπει να είναι η Morgan Stanley και να έχει ένα μασούρι. Τι να το κάνει το μασούρι ο Δήμος Ρόδου; Να μας πει ποια έργα του ήταν συνεχιζόμενα; Για ποια από αυτά είχε γίνει ανάθεση; Οι προϋπολογισμοί τους δεν εκτελούνταν.

Κάθε χρόνο εκτελούσε τα 35 εκατομμύρια του προϋπολογισμού; Αυτό σημαίνει ότι έδινε τις μισθοδοσίες και χρήματα για κάποια αναλώσιμα. Τα χρήματα μαζεύονται από το Ροδιακό λαό μόνο και μόνο για να επιστραφούν πίσω στην κοινωνία», τόνισε ο κ. Ταρασλιάς.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ρόδου τόνισε ότι δεν υπάρχει ουδεμία κοινότητα που δεν έχει υλικά για έργα.
«Καμία κοινότητα δεν έχει έλλειψη σε υλικά. Ποια συμβασιοποιημένα έργα είχαν; Μόνο εγγραφές. Σήμερα ο Δήμος Ρόδου έχει έργα συμβασιοποιημένα με προϋπολογισμό 20 εκατομμύρια ευρώ. Δεν είναι αλήθεια όσα παρουσιάζονται. Θέλει να παγώσουμε όλες τις δαπάνες για να έχουμε τα χρήματα στην τράπεζα;», δήλωσε ο κ. Ταρασλιάς.

Διαβάστε ακόμη

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή