Πενταμελής γραμματεία στο ΚΙΝΑΛ Ν. Δωδεκανήσου

Πενταμελής γραμματεία στο ΚΙΝΑΛ Ν. Δωδεκανήσου

Πενταμελής γραμματεία στο ΚΙΝΑΛ Ν. Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 510 ΦΟΡΕΣ

Από τρία νέα και δύο παλαιότερα στελέχη απαρτίζεται η πενταμελής γραμματεία του ΚΙΝΑΛ που συστάθηκε στην περιοχή μας στο πλαίσιο ενημέρωσης των στελεχών του κινήματος για τις δράσεις που θα πραγματοποιούνται στο εξής.

Τη γραμματεία αποτελούν οι: Δημήτρης Ζανεττούλης, Βασίλης Καρνάβας, Παναγιώτης Πουλιέρης, Νίκος Μουτζάκης και Κατερίνα Διακογεωργίου. Αναφερόμενος χθες ο κ. Καρνάβας στη σύσταση του οργάνου δήλωσε τα εξής:

«Έχει συσταθεί μία πενταμελής γραμματεία η οποία θα πάρει το κίνημα μέχρι τις εσωκομματικές διαδικασίες που θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν όλοι ότι στο εξής θα κάνουμε δελτία Τύπου τα οποία η συντονιστική γραμματεία θα υπογράφει και θα ανακοινώνει τις δράσεις που θα ακολουθήσουν γιατί τα γεγονότα τρέχουν και οι εξελίξεις είναι πολύ σημαντικές. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα να συμμετέχω σε αυτό το σχήμα που μαζί με το Δημήτρη Ζανεττούλη είμαστε τα δύο παλαιότερα στελέχη και έχουμε τρία νέα παιδιά που θα βγουν μπροστά μαζί με όλα τα στελέχη που έχουμε τους Παναγιώτη Πουλιέρη Νίκο Μουτσάκη και Κατερίνα Διακογεωργίου.

Και με τη δική μας βοήθεια θα μπορέσουμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από το να ενεργοποιήσουμε τα στελέχη μας τα οποία περιμένουν την καθοδήγηση για τις δράσεις του ΚΙΝΑΛ το οποίο είναι σε μία εξαιρετικά ανοδική πορεία. Αυτή η γραμματεία έγινε για να υπάρξει μία ευελιξία, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν και είναι πολύ σημαντικό το ΚΙΝΑΛ να είναι παρόν».

Διαβάστε ακόμη

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση των Τομέων του ΕΚΑΒ στα Δωδεκάνησα

Επικοινωνία της Μίκας Ιατρίδη με την Υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου για τις άδειες φορτηγών

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη από τη Νίσυρο για την επίσκεψη των Σακελλαρίδη και Σαράντη

Για περιοδεία στην Κω βρίσκεται η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά, Κατερίνα Σαράντη

Πασχαλινά γεύματα αγάπης από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Παππά, στα πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Αιγαίο