Στους φετινούς διεθνείς αγώνες Ρόδου δεν υπάρχει το… άλλοθι της πανδημίας

Στους φετινούς διεθνείς αγώνες Ρόδου δεν υπάρχει το… άλλοθι της πανδημίας

Στους φετινούς διεθνείς αγώνες Ρόδου δεν υπάρχει το… άλλοθι της πανδημίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 186 ΦΟΡΕΣ

Με την επιστροφή στην …κανονικότητα η Ρόδος μπαίνει δυναμικά στο «κόλπο» της διοργάνωσης διεθνών αγώνων στον στίβο, την ποδηλασία και το τένις, δίνοντας αληθινά σημαντικές «εξετάσεις».

Ξεκινώντας με τους ποδηλατικούς αγώνες, γνωστούς κι έκτος ελληνικών συνόρων ως “International Cycling Events in Rhodes” από 12 έως και 27 Μαρτίου, πάμε στον Μαραθώνιο στις 10 Απριλίου κι έπεται το “I.T.F. SENIOR 200 RHODES OPEN” στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ από τις 12 έως τις 17 Απριλίου. Εκατοντάδες αθλητές από την Ευρώπη κυρίως μα κι από χώρες εκτός αυτής, θα φτάσουν στη Ρόδο, θα μείνουν αρκετές μέρες για προετοιμασία ή και τουρισμό πέραν των αγώνων και θ’ αποδείξουν ουσιαστικά τι… ψάρια πιάνουμε, εμείς που θέλουμε να επιμηκύνουμε σώνει και καλά την τουριστική περίοδο.

Το εγχείρημα είναι σημαντικό και προσπαθούν γι’ αυτό αρκετά ικανοί αθλητικοί παράγοντες με μεράκι κι αγάπη πάνω απ’ όλα γι’ αυτό που κάνουν, με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου. Πέρυσι είχαμε ένα άλλοθι και μια καλή δικαιολογία σε περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά κι αυτό ήταν η πανδημία. Φέτος, με βάση τις ακραίες συνθήκες του 2021, μπορούμε να έχουμε ένα πλάνο με σαφώς λιγότερες πιθανότητες αποτυχίας, γι’ αυτό και το παιχνίδι κάπως σοβαρεύει.

Πρέπει όμως να σταθούμε και στο πώς μπορεί πραγματικά ο αθλητισμός να έχει ευεργετικά αποτελέσματα στον τουρισμό με διοργανώσεις αληθινά μεγάλες κι όχι μόνο φανταχτερές στις αφίσες τους. Είναι καλό, αφού περάσει όλο αυτό το διάστημα συνεχούς …τρεξίματος από τους διοργανωτές, να παρουσιαστούν και σαφή στοιχεία ως προς το αποτέλεσμα και δεν εννοώ μόνο ψυχρά αριθμητικά. Ασφαλώς και δεν αμφιβάλλει κανείς, πιστεύω, για τις καλές προθέσεις όλων όσοι εμπλέκονται στους αγώνες, είναι όμως καλύτερο, όχι μόνο πριν, μα και μετά τους αγώνες, να δίνονται οι συνεντεύξεις Τύπου για διευκρινίσεις, αφού κάποιοι από ‘μας είναι και κομματάκι καχύποπτοι…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”