Γιάννης Καμπούρης: «Ο πήχης έχει μπει πιο ψηλά»

Γιάννης Καμπούρης:  «Ο πήχης έχει μπει πιο ψηλά»

Γιάννης Καμπούρης: «Ο πήχης έχει μπει πιο ψηλά»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 832 ΦΟΡΕΣ

Η πρώτη δυάδα της βαθμολογίας του 1ου ομίλου είναι από εδώ και πέρα ο μεγάλος στόχος του Διαγόρα Βατίου, όπως παραδέχθηκε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή», ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Καμπούρης. Ο ίδιος, τόνισε και τα εξής:

«Όπως είχα πει από την αρχή του πρωταθλήματος, οι στόχοι της ομάδας διαμορφώνονται μέσα από τους αγώνες. Και είχα επισημαίνει ότι στο τέλος του πρώτου γύρου θα μπορούσαμε να δούμε αν είναι εφικτό να αναπροσαρμόσουμε τους στόχους μας. Κάτι τέτοιο έγινε. Το έχουμε καταφέρει. Έχουμε βάλει πιο ψηλά τον πήχη και στόχος μας πλέον είναι να είμαστε μέσα στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας. Και το λέω αυτό διότι έχουμε μια καλή ομάδα, κατά ομολογία όλων των προπονητών και παραγόντων. Είμαστε πρώτοι αυτή τη στιγμή, οπότε για ποιο λόγο να μην θέσουμε ένα μεγαλύτερο στόχο; Δεν έχουμε καθόλου άγχος. Απλώς έχουμε ένα ισχυρό κίνητρο».

Σε ερώτηση για το αν σκέφτονται και το ενδεχόμενο να πάρουν τον τίτλο και να διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική, απάντησε ως εξής:
«Ούτε καν περνάει από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Πρώτα θα δούμε αν θα είμαστε μέσα στην πρώτη δυάδα. Αν τελικά θα είμαστε, θα δούμε. Είναι ένας μακρινός στόχος για τον οποίο δεν μπορούμε να πούμε ακόμα τίποτα. Αν είμαστε στην πρώτη δυάδα, βλέπουμε».

Όσο για το ποια είναι τα παιχνίδια που μπορούν να θεωρηθούν «κλειδί» από εδώ και πέρα, σχολίασε:
«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Κάθε παιχνίδι είναι κλειδί έτσι όπως είναι τα πράγματα. Και θεωρώ ότι θα γίνει μάχη μέχρι και το τέλος ανάμεσα στις ομάδες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις πρώτες τέσσερις θέσεις της βαθμολογίας. Επειδή υπάρχουν δυο εξ’ αναβολής παιχνίδια που έχει να δώσει ο Αστέρας Παστίδας, θα προτιμούσα να γίνουν πρώτα αυτά πριν συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Αυτό θα ήταν και το σωστό. Όμως ξέρω ότι και η ΕΠΣΔ αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις ημερομηνίες, οπότε δεν μπορεί να γίνει κάτι».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων