Στο Νεστορίδειο Μέλαθρον το Κέντρο Εγγραφών του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου

Στο Νεστορίδειο Μέλαθρον το Κέντρο Εγγραφών του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου

Στο Νεστορίδειο Μέλαθρον το Κέντρο Εγγραφών του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 557 ΦΟΡΕΣ

Στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης - Νεστορίδειο Μέλαθρον (Νέα Πτέρυγα), που βρίσκεται στην οδό Ιωάννου και Πάολας Νεστορίδη (πρώην οδός Κω) στην πόλη της Ρόδου, θα βρίσκεται το «Κέντρο Εγγραφών» του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου που θα γίνει στις 10 Απριλίου.

Θα είναι ανοικτό δύο ημέρες πριν από τον αγώνα και συγκεκριμένα:
Την Παρασκευή 8 Απριλίου από 15:00 έως 20:00 και το Σάββατο 9 Απριλίου από 10:00 έως 19:00.
Οι δρομείς οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το «Κέντρο Εγγραφών» τον αγωνιστικό τους εξοπλισμό, καθώς επίσης και το αναμνηστικό υλικό της διοργάνωσης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Μαραθώνιου και Ημιμαραθώνιου, έχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ για τον αγώνα δρόμου 10 χλμ. θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και για τον αγώνα δρόμου των 5χλμ. το 12ο έτος της ηλικίας τους.

Για όλους τους δρομείς κάτω των 18 ετών, είναι απαραίτητη η έγγραφη συγκατάθεση ενός εκ των κηδεμόνων του.

Επιπλέον θα πρέπει να κατέχουν:
1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού (με πάροδο 14 ημερών από την ολοκλήρωση) ή
2. Βεβαίωση νόσησης (τους τελευταίους 6 μήνες).
Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για τους ανήλικους δρομείς, είναι η αποστολή ή η προσκόμιση της μαθητικής τους ταυτότητας, καθώς και η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα έως την επίσημη προθεσμία λήξης των εγγραφών.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΕΠΑΘΛΑ
Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών όλων των Δρόμων. Κύπελλο απονέμεται μόνο στον πρώτο αθλητή και την πρώτη αθλήτρια κάθε Δρόμου. Επίσης απονομή θα γίνει στην πολυπληθέστερη ομάδα και στην καλύτερη ομάδα.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης ηλεκτρονικού διπλώματος συμμετοχής μόλις επισημοποιηθούν τα τελικά αποτελέσματα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Μαραθώνιο Δρόμο, τον Ημιμαραθώνιο τα 10.000μ. και 5.000μ., θα πρέπει να ολοκληρωθούν έως τις 1 Απριλίου. Οι δηλώσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Φέτος, λόγω της κατάστασης με την πανδημία, θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων σε όλους τους αγώνες. Όταν συμπληρωθεί ο αναμενόμενος αριθμός των συμμετεχόντων η περίοδος των εγγραφών, καθώς και οι πληρωμές θα διακοπούν αυτόματα.

ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Συμμετοχή μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν με online εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.rhodesmarathon.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟY ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ», η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. O αγώνας υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Υπουργείου Τουρισμού.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”