Παραχώρηση πυροσβεστικού οχήματος από την ΠΕΔ Ν. Αιγαίου προς τον Δήμο Νισύρου

Παραχώρηση πυροσβεστικού οχήματος από την ΠΕΔ Ν. Αιγαίου προς τον Δήμο Νισύρου

Παραχώρηση πυροσβεστικού οχήματος από την ΠΕΔ Ν. Αιγαίου προς τον Δήμο Νισύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 334 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Νισύρου αναφέρει τα εξής:

Ένα υδροφόρο πυροσβεστικό όχημα ελαφρού τύπου (4Χ4) παραδόθηκε την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου, στο Δήμο Νισύρου με σύμβαση χρησιδανείου ετήσιας διάρκειας.

Το όχημα, χωρητικότητας 500 λίτρων νερού με αυτόνομο πυροσβεστικό συγκρότημα τύπου NISSAN NAVARA KING CAB PRO (4X4), παραδόθηκε για χρήση στον Δήμο, προκειμένου να καλύψει υπηρεσιακές ανάγκες πρόληψης φυσικών καταστροφών, προστασίας του περιβάλλοντος και πυροπροστασίας.

Ο Δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος , ο οποίος είναι μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ, με δήλωσή του ανέφερε ότι η προσφορά του οχήματος είναι σημαντική για το νησί μας γιατί ενισχύει την πολιτική προστασία. Ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, κ. Αντώνιο Καμπουράκη και όλα τα μέλη του ΔΣ για την προσφορά τους.

Διαβάστε ακόμη

Δήμος Νισύρου: 76 χρόνια μετά, οι Παλαιστίνιοι ζουν ξανά δεύτερη Νάκμπα

Εντοπίστηκαν 44 αλλοδαποί στη Νίσυρο νωρίς το πρωί

Διανομή κατσικιών για το Πάσχα από τον δήμο της Νισύρου

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ζωντανή μετάδοση των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας στη Νίσυρο

Ο δήμαρχος Νισύρου στις Βρυξέλλες σε συνάντηση του δικτύου "Οικοδομώντας την Ευρώπη με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης - Building Europe with local councilors BELC"

Αναβίωσε στη Νίσυρο το έθιμο της «Καλαντήρας»

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης και συνελήφθη ο 63χρονος από τη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών