Α' κατηγορία Δωδεκανήσου: Μόνος του στη 2η θέση ο Ηρακλής Μαριτσών

Α' κατηγορία Δωδεκανήσου: Μόνος του στη 2η θέση ο Ηρακλής Μαριτσών

Α' κατηγορία Δωδεκανήσου: Μόνος του στη 2η θέση ο Ηρακλής Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 272 ΦΟΡΕΣ

Μόνος του στη 2η θέση της βαθμολογίας του 1ου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ανέβηκε ο Ηρακλής Μαριτσών, ο οποίος επικράτησε στο γήπεδό του με 4-0 της ΑΕ Κω σε χθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι. Η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες, όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ώστε να φθάσει στην κατάκτηση των βαθμών της νίκης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5' άνοιξαν το σκορ με τον Ευγενικό (1 - 0). Στο 12' ο Γεωργαλλής με πέναλτι έκανε το 2 - 0. Ο Χατζηκοσμάς στο 57' έκανε το 3-0 και στο 83' ο Γεωργαλλής και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με ψηλοκρεμαστό πλασέ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παγωνάς (Καραγιάννης, Σαρρής).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουφάλης, Βασιλώττος (62' Βαρδόπουλος), Παπαδημήτρης, Κοντογιώργος, Χειμωνέττος, Μπαούρης (62' Διακουράκης), Τσιμπιζίδης (51' Σαλβατιέρα), Παζατζίδης, Χατζηκοσμάς (75΄ Μάργαρης), Ευγενικός (75' Τοπαλίδης), Γεωργαλλής

ΑΕ ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Ζαίμι (67' Λάσκα), Φούκης, Χατζηστέργου, Σούλι, Αρκούδας, Ηλιάδης, Κεφαλιανός, Χασμπάλλα, Καραντίνας (76' Χατζηβασιλείου), Παπαγιαννόπουλος

Ο Άρης επικράτησε της Δόξας Καρδάμαινας
Τη νίκη με σκορ 2-0 πανηγύρισε και ο Άρης Αρχαγγέλου ο οποίος σε άλλο εξ αναβολής παιχνίδι νίκησε τη Δόξα στο γήπεδό του. Μετά από ένα μάλλον μέτριο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την ελαφρά υπεροχή που είχε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 73' ο Σανιά με απευθείας εκτέλεση φάουλ και κακή εκτίμηση της πορείας της μπάλας από το Τσαραπατσάνη, άνοιξε το σκορ (1 - 0). Στο 81' ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2 - 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Ζαρίδας, Κωστόπουλος)

ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Σακελλάρης, Ρούφας, Τσακουρίδης, Λαμπριανός (83' Γιαννιού), Καλαμπόκης, Πρίφτη, Ταμπουρίνι, Μαρκόπουλος (62' Γιασιράνης), Σανιά, Νικολού (91' Σφυριαλλάς)

ΔΟΞΑ: Τσαραπατσάνης, Χατζηφούντας, Διαμαντής (29' λ.τ. Κουρζής), Χατζηπαναγιώτης, Βρεττής, Πης (71' Γ. Χατζηαντωνίου), Κάτση, Α. Χατζηαντωνίου, Συνεσίου, Ατσαλάκης, Μποϊλής (57' Τσέλα).

Τρίτη σερί νίκη για τον Απόλλωνα Καλυθιών
Νέα νίκη, την τρίτη συνεχόμενη πέτυχε ο Απόλλων Καλυθιών, ο οποίος επικράτησε χθες στο γήπεδό του με 4-0 της Αθλητικής Ένωσης Λέρου σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α' Κατηγορίας. Σκόραραν για την ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη οι Καμπούρης (20'), Φτάκλας (57'), Ντένας (63') και Ούγιανικ (71').
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Διακοφιλιππής, Βλάχος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ορφανός, Ντένας (68' Κώστας), Στατιού, Λεονταρόπουλος (68' Περιστερόπουλος), Σαββούλης, Φτάκλας (68' Παπαρίζος), Ούγιανικ, Καρύπης, Καμπούρης (55' Στελλάς), Τομόρι (82' Καλλιγάς), Δουκίσσης

ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Γιάνναρος. Δράκος (64' Λαμπαδίτης), Φουντουκάκης, Καρπάθιος, Αράπης, Τσάτσος, Καραχάλιος (81' Κουτούζος), Μελισσουργός, Πλόχωρος (68' Παπαματθαίου), Γκούβας, Καράγκιολης.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”