Μακριά από το ατομικό της ρεκόρ η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Μακριά από το ατομικό της ρεκόρ η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Μακριά από το ατομικό της ρεκόρ η Ραφαέλα Σπανουδάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 615 ΦΟΡΕΣ

Δεν τα κατάφερε χθες η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα προκριματικά των 60μ. του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Βελιγράδι. Η Ροδίτισσα σπρίντερ έτρεξε στην 5η προκριματική σειρά και τερμάτισε σε χρόνο 7.35, που την έφερε στην 6η θέση.

Η αθλήτρια του ΓΣ Ηλιούπολης, μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος, κατετάγη στην 32η θέση συνολικά και δυστυχώς έμεινε εκτός συνέχειας.

Παράλληλα, πολύ γρήγορο 60άρι (στην 3η προκριματική σειρά) έτρεξε η Αμερικανίδα Μικάια Μπρίσκο που με 7.03 (στην 3η προκριματική σειρά) έκανε νέο ατομικό ρεκόρ κι έδειξε σε φοβερή κατάσταση, έτοιμη να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο. Το ίδιο ισχύει και για τη Τζαμαϊκανή Μπριάνα Γουίλιαμς που έτρεξε «χαλαρά» και τερμάτισε σε 7.06.

Γρήγορη αλλά με… σβηστές μηχανές, κρατώντας δυνάμεις για τη συνέχεια, ήταν η Πολωνέζα Έβα Σβόμποντα που είναι το μεγάλο φαβορί και τερμάτισε σε 7.10.

Η πρόκριση στον ημιτελικό έκλεισε στα 7.30, επίδοση στις δυνατότητες της Ραφαέλας Σπανουδάκη που είχε φετινό ρεκόρ 7.23, όσο και το ατομικό της ρεκόρ.

*Μετά την κούρσα της, η πρωταθλήτρια από το νησί μας δήλωσε στον ΣΕΓΑΣ: «Ήταν η χειρότερη κούρσα που θα μπορούσα να είχα κάνει. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη, γιατί ο κλειστός πήγε πάρα πολύ καλά, παρά τις ενοχλήσεις που είχα και πίστεψα πάρα πολύ στο 60άρι. Στη συγκεκριμένη κούρσα κοιτούσα μόνο άμα θα κάνω άκυρη, δηλαδή να φύγω έγκυρη και δεν είχα καθόλου στο μυαλό μου το πώς θα το τρέξω. Είμαι στενοχωρημένη που δεν πέρασα στον ημιτελικό, δεν ήταν κάτι ανέφικτο, αλλά δεν πειράζει και συνεχίζουμε για τον ανοικτό».

Τα αποτελέσματα της 5ης προκριματικής σειράς:
1) Ντάριλ Νέιτα (Μεγάλη Βρετανία) 7.13 Q
2) Σέρικα Τζάκσον (Τζαμάικα) 7.16 Q
3) Ντιάνα Βάισμαν (Ισραήλ) 7.23 NIR Q
4) Ρανί Ροσιούς (Βέλγιο) 7.33

5) Βικτόρια Φόρστερ (Σλοβακία) 7.35
6) Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΕΛΛΑΣ) 7.35
7) Κάρλα Σκικλούνα (Μάλτα) 7.71
8) Σαρλότ Αφριά (Μονακό) 8.06 SB.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα