Λογαριασμός ρεύματος – φωτιά! - 6.800 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει οικογένεια στη Ρόδο

Λογαριασμός ρεύματος – φωτιά! - 6.800 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει οικογένεια στη Ρόδο

Λογαριασμός ρεύματος – φωτιά! - 6.800 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει οικογένεια στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6394 ΦΟΡΕΣ

Μια σοβαρή καταγγελία, για υπερχρέωση σε λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, που ξεπερνά κάθε προηγούμενο, έκανε χθες στη «Ροδιακή» κάτοικος της περιοχής Καλυθιών, ο οποίος μαζί με την οικογένειά του βρίσκεται σε απόγνωση.

Ο ίδιος καλείται να πληρώσει μέσα σε ένα τετράμηνο, ποσό της τάξης των 6.800 ευρώ, για ένα σπίτι που έχει στην περιοχή των Καλυθιών και στο οποίο διαμένει με τη σύζυγό του και τα δυό τους παιδιά.

Στην επιστολή – διαμαρτυρία του προς τη «Ρ» αναφέρει συγκεκριμένα:

Θα ήθελα να καταγγείλω την ιδιωτική εταιρία χρέωσης ρεύματος με την οποία υπέγραψα σύμβαση. Θέλω να σας αναφέρω το θέμα που πνίγει εμένα και τη γυναίκα μου και μας έχει φέρει σε απόγνωση:

Πριν από ένα μήνα μας είχε έρθει εκκαθαριστικός λογαριασμό στην κατοικία που μένουμε με τα δυό μας παιδιά και ήταν της τάξης των 3.200 ευρώ! Τρομάξαμε που είδαμε τόσο τεράστια χρέωση, κάναμε παράπονα, αλλά άκρη δεν μπορέσαμε να βγάλουμε, όπου κι αν πήγαμε. Αυτό που μας είπαν ήταν ότι αν δεν πληρώναμε θα μας έκοβαν το ηλεκτρικό μας ρεύμα!

Μη έχοντας άλλη λύση, σκεφθήκαμε με τη σύζυγό μου να πάρουμε ένα δάνειο, έτσι ώστε να εξοφλήσουμε τον τρομακτικό αυτό λογαριασμό που μας ήρθε. Πριν, όμως , κλείσει μήνα, ένας άλλος λογαριασμός έφθασε στο σπίτι που μας καλούσε να πληρώσουμε άλλα 6.800 ευρώ συνολικά για ρεύμα που έχουμε καταναλώσει!

Είμαστε σε απόγνωση. Δεν ξέρουμε που να πάμε και τι να κάνουμε. Σκεφθήκαμε να δημοσιοποιήσουμε την καταγγελία μας, μήπως έτσι και βρεθεί κάποιος να μας βοηθήσει. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων..!»

Διαβάστε ακόμη

Την Κυριακή ανοίγει τις πόρτες της η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Μεσαιωνική Πόλη

Με τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη συναντήθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά

Χρ. Καραγιάννη: «Ή θέλουμε να πιστεύουμε ότι μας διάλεξε η TUI ή θέλουμε να πείσουμε τους άλλους ότι μας διάλεξε η TUI ή αυτή η συνεργασία ήταν προδιαγεγραμμένη …»

Αν. Σπανός: Διχαστική ρητορική και αντιδημοκρατική αντίληψη και συμπεριφορά από τη δημοτική αρχή

Τα Λαζαράκια της Κρεμαστής έψαλαν τα κάλαντα! (βίντεο)

Στη Ρόδο ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος για επίσκεψη στο τοπικό υποκατάστημα

Έναρξη του χρονικού ορίου απαγόρευσης οποιασδήποτε χρήσης πυρός

Το ωρολόγιο πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας