«Πρεμιέρα» της τουριστικής σεζόν στη Ρόδο με χαμόγελα αισιοδοξίας (φωτορεπορτάζ)

«Πρεμιέρα» της τουριστικής σεζόν στη Ρόδο με χαμόγελα αισιοδοξίας (φωτορεπορτάζ)

«Πρεμιέρα» της τουριστικής σεζόν στη Ρόδο με χαμόγελα αισιοδοξίας (φωτορεπορτάζ)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 552 ΦΟΡΕΣ

Περισσότερους από χίλιους επισκέπτες υποδέχθηκε την Κυριακή, 27 Μαρτίου η Ρόδος σηματοδοτώντας και επισήμως το ξεκίνημα της φετινής τουριστικής σεζόν.

O αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Θανάσης Βυρίνης, καθώς και τα στελέχη της διεύθυνσης Τουρισμού του δήμου Ρόδου, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για το παραδοσιακό καλωσόρισμα στους πρώτους τουρίστες που κατέφθασαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι από το Μπρίστολ της Μεγάλης Βρετανίας.


Τους 100 επιβάτες της πτήσης καλωσόρισαν τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας «Καμάρι», ντυμένα με παραδοσιακές φορεσιές που μοίραζαν δώρα και τοπικά προϊόντα ενώ στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου βρισκόταν και η φιλαρμονική του δήμου που έπαιζε ξένες μελωδίες.


Πολλοί από τους τουρίστες εξέφρασαν την αγάπη τους για τη Ρόδο δηλώνοντας ότι έκλεισαν αμέσως την πρώτη πτήση για την Ελλάδα προκειμένου να απολαύσουν όσο πιο γρήγορα τις παραδοσιακές γεύσεις και τις ομορφιές του νησιού. Μάλιστα, ανάμεσα στους επιβάτες ήταν και ένα ζευγάρι που επισκέπτεται τη Ρόδο εδώ και 30 χρόνια.


Οι αφίξεις που συνεχίστηκαν μέχρι και το βράδυ με πτήσεις από Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Βέλγιο και Ιταλία εξελίχθηκαν ομαλά ενώ όλοι αντάλλασσαν ευχές γία μια καλή σεζόν.

Ευχές για τη σεζόν εξέφρασαν με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο δήμαρχος Ρόδου κ. Καμπουράκης, καθώς και ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Χατζημάρκος.

Ο δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης:
«Υποδεχθήκαμε στη Ρόδο τους πρώτους επισκέπτες της φετινής τουριστικής σεζόν, μίας ακόμα σεζόν με πολλές προκλήσεις αλλά και με πολλές δυνατότητες.


Βρισκόμαστε στην αφετηρία ενός αγώνα, στον οποίο όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να σημειώσουμε ακόμα μία νίκη.

Η Ρόδος έχει αποδείξει ότι αποτελεί ένα ώριμο τουριστικό προορισμό και ότι μπορεί να μετατρέπει κάθε πρόκληση σε ευκαιρία! Μπορούμε να τα καταφέρουμε για μία ακόμα φορά!
Εύχομαι σε όλους μία καλή, γόνιμη, αποδοτική και ομαλή τουριστική σεζόν!».

Ο περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κ. Γιώργος Χατζημάρκος:
«Με το δεξί!
Υποδεχόμενοι σήμερα τις πρώτες διεθνείς πτήσεις στο αεροδρόμιο της Ρόδου.
Τους πρώτους, απευθείας, διεθνείς επιβάτες της σεζόν του 2022.
Μια ακόμα χρονιά-πρόκληση, όχι μόνο για εμάς αλλά για όλο τον κόσμο.

Αβεβαιότητα και αγωνία κυριαρχεί στην παγκόσμια οικονομία και κοινωνία, αλλά τώρα ξεκινά η δική μας μάχη. Ο αγώνας να κερδίσουμε την καρδιά των επισκεπτών μας, να γίνουν η ζωντανή διαφήμισή μας.
Αντέξαμε και στα πολύ πιο δύσκολα, είμαστε έτοιμοι και εκπαιδευμένοι.

Καλή τουριστική περίοδο. Ας δώσουμε όλοι το πιο ζεστό χαμόγελό μας και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τουριστικές κορυφές».

Διαβάστε ακόμη

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές

Γ. Ματσίγκος: Πολύ καλά εξελίχθηκε η τουριστική κίνηση τον Απρίλιο στη Ρόδο

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού