Επανήλθαν τα χαμόγελα στον Διαγόρα!

Επανήλθαν τα χαμόγελα στον Διαγόρα!

Επανήλθαν τα χαμόγελα στον Διαγόρα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 174 ΦΟΡΕΣ

Πολύ δυνατά στη μάχη της παραμονής μπαίνει ο Διαγόρας μετά το «τεράστιο» διπλό που έκανε στην Κρήτη, στο προχθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Εργοτέλη.

Μετά από το αποτέλεσμα αυτό, τα χαμόγελα επανήλθαν στο «στρατόπεδο» του «Γηραιού» σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και άπαντες ευελπιστούν ότι από εδώ και πέρα θα μαζέψουν τους βαθμούς που απαιτούνται προκειμένου να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Super League 2. Φυσικά για να έχει αντίκρισμα το μεγάλο «διπλό» στην Κρήτη, εξυπακούεται ότι πρέπει να κερδηθεί και το αμέσως επόμενο παιχνίδι που είναι την προσεχή Κυριακή απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Είναι μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση που και πάλι παίρνει τον χαρακτήρα του «τελικού» και που αποτελεί ένα ακόμα άκρως σημαντικό παιχνίδι στο δρόμο της παραμονής. Υπάρχουν ακόμα αρκετές αναμετρήσεις αλλά όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, αυτή αλλά και οι επόμενες εντός έδρας χαρακτηρίζονται ως το «κλειδί» για την παραμονή στην κατηγορία.

Είναι κάτι που το έχουν συνειδητοποιήσει οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τον σκοπό τους. Οι «κυανέρυθροι» έχουν το μυαλό τους λοιπόν στο παιχνίδι της Κυριακής έχοντας ως μοναδική σκέψη ένα νέο πολύτιμο «τρίποντο» που θα ενισχύσει και άλλο την ψυχολογία τους ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.

-To παιχνίδι της Κυριακής είναι ένα από τα συνολικά τρία εντός έδρας που θα δώσει ο «Γηραιός» μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος. Τα άλλα δυο είναι απέναντι στη Ζάκυνθο και την Καλλιθέα.

- Η διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας, με χθεσινή της ανακοίνωση, θέλει «να ευχαριστήσει τη διοίκηση της ΠΑΕ Εργοτέλης, για την άρτια φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή μας, κατά το μεταξύ μας παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”